Samsung Galaxy S5 fiyatı – Samsung Galaxy S5 özellikleri

Samsung Galaxy S5 fiyatı - Samsung Galaxy S5 özellikleri

Samsung Galaxy S5 fiyatı - Samsung Galaxy S5 özellikleri

Samsung Galaxy S5 Şok Fiyat Galaxy S5 Özellikleri İncele Galaxy S5 Fiyatları ne kadar oldu? Galaxy S5 modeli satış rekorları kırıyor. Galaxy S5 fiyatı düştü mü? Galaxy S5 fiyatı kısa bir süre sonra düştü. Galaxy S5 fiyatı ne kadar? Galaxy S5 Teknosa fiyatı ne kadar? Galaxy S5 Turkcell, Avea, Vodofone kontratlı fiyatı ne kadar? Galaxy S5 Özellikleri İnceleme. Galaxy S5 genel özellikleri neler? Galaxy S5 Note3 karşılaştır. İşte Samsung Galaxy S5 modeli ile ilgili tüm detaylar…

Samsung’un amiral gemisi Galaxy S5’in metal gövdeli versiyonu Galaxy S5 Prime ile ilgili olarak PhoneArena sitesi şu anda test aşamasında olduğunu belirttiği telefona dair bazı fotoğraflar yayınladı. Galaxy S5 Prime’ın alüminyum gövdeye sahip olduğu, hoparlörün de arkadan alt kenara alındığı görülüyor.

Alüminyum arka kaplamasıyla dikkat çeken Galaxy S5 Prime’ın fotoğraflarına bakıldığında, Galaxy S5’e kıyasla cihazın daha kalın bir tasarıma sahip olduğu görünüyor. Galaxy S5 Prime’ın teknik özellikleri tam olarak bilinmese de 5.5 inç, 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü ekranla geleceği iddialar arasında.

SAMSUNG GALAXY S5

Samsung’un Galaxy S5 Prime’ı ne zaman çıkaracağı ise henüz bilinmiyor.

Samsung’un Galaxy S5 modeli büyük beğeni ile karşılandı. Ancak Samsung şimdi yeni bir Galaxy S5 sürümü ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. “Google Play” sürümü olarak isimlendirilecek olan modelde, Google’ın Android işletim sistemi hiç bir ekleme yapılmadan kullanılacak. Daha önce de pek çok amiral gemisi cebin Google Play sürümleriyle karşılaştık; Galaxy S5 de bu seriye eklenen son üye olacak.
Samsung telefonlarında Android işletim sistemini kullanıyor ancak sisteme kendi modüllerini ve ara yüzlerini ekleyerek, diğer Android telefonlarından farklı görünmesini ve hatta farklı çalışmasını sağlıyor. Samsung’un yeni Galaxy S5 sürümü ise tüm bu eklentiler olmaksızın, yalın Android ile çalışacağı söyleniyor.
Samsung fanatikleri ayrıca daha küçük boyutlu Galaxy S5 Mini ve metalik kasayla gelecek olan Galaxy S5 Prime modelleri hakkındaki haberleri de merakla bekliyor.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version