SON TV

Ölen dede ile selfie yapan gençten açıklama!

Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran Ölen dede ile selfie fotoğrafını ilk paylaşan genç kız, asılsız iddialar hakkında açıklama yaptı

Ölen dede ile selfie yapan gençten açıklama!

Sosyal medyada yer alan ‘Ölen dedeyle selfie’ fotoğrafının ardından pek çok kullanıcı duruma tepki göstermiş ve fotoğraf bir anda en çok paylaşılan kareler arasında girmişti.

Söz konusu fotoğrafın medyada yer alması üzerine fotoğrafı çeken kişileraçıklamada bulundu.

Fotoğrafın bir yıl önce, dedeleri hayattayken çekildiğinin belirtildiği açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Yalana malzeme olan gündemdeki bu fotoğraf, şubat ayında çekilmiştir, dedeme ziyarete gittiğimizde hatıra olsun diye ablamla baş ucuna geçerek fotoğraf çekildik. millet ”bir de gülmüşler terbiyesizler” yazmış. o fotoğraf çekilirken özellikle çok sırıtmadan bir poz verdik. resimdeki yüz ifademiz tamamen tebessümdür. bazı insanlar dede çok kötü görünüyor diyorlar . Dedem 90 küsür yaşında o fotoğrafta dedemin kahkaha atmasını mı bekliyordunuz?? Dedeciğim vefat edeli bugün 1 hafta oldu. vefat ettiği gün dedemle şubat ayında çekildiğimiz fotoğrafı facebook hesabımda paylaşarak “DEDECİĞİM MEKANIN CENNET OLSUN. MELEKLERLE KARŞILANIRSIN İNŞALLAH” yazdım.

Bu yalan habere ışık tutan herkese Rabbim cezasını mutlaka verecektir. benim canım çok yandı. Rahmetli dedeme dahil küfür edildi. bu insanlığa sığmaz. biz nasıl bir toplumuz. Bir çok özür mesajı geldi ama nafile . Dedemin acısını unutmamışken birde böyle yalan, asılsız,iğrenç bir haberle acı üstüne acı eklendi ailemize. Allah büyük, bunun hesabı verilecek.”

ETİKETLER: