SON TV

Aslı Tandoğan evlendi! Aslı Tandoğan düğün fotoğrafları

Oyuncu Aslı Tandoğan ve finansçı Cahit Tan Yeşilada önceki akşam gerçekleşen düğün ile dünya evine girdi. Aslı Tandoğan düğün fotoğrafları

Aslı Tandoğan evlendi! Aslı Tandoğan düğün fotoğrafları

Aslı Tandoğan düğün fotoğrafları, Aslı Tandoğan kiminle evlendi, Cahit Tan Yeşilada kimdir, Aslı Tandoğan kimdir, Aslı Tandoğan evlendi, Oyuncu Aslı Tandoğan ve finansçı Cahit Tan Yeşilada önceki akşam gerçekleşen düğün ile dünya evine girdi.

Yaz aylarını eşiyle geçirmek isteyen, bu nedenle oyunculuk tekliflerini geri çeviren Tandoğan, yeni yayın dönemine kadar tatil yapacak. İstanbul’da evlenen olan Aslı Tandoğan ve Tan Yeşilada, mutluluklarını küçük bir davetli topluluğuyla paylaştı.

ASLI TANDOĞAN KİMDİR?

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı arp bölümünden mezun olmuştur. 2002 yılında “Gülüm” adlı dizisiyle oyunculuğa başladı.2005 yılında ilgiyle izlenen “Aşka Sürgün” dizisinde ‘Dilan Şahvar’ karekteriyle yıldızı parladı.2007 yılında “Kabadayı” adlı sinema filminde Kenan İmirzalıoğlu ile başrol paylaştı. Ayrıca Dudaktan Kalbe’de Kınalı Yapıncak Lamia rolünü almıştır.Star TV’de yayınlanan Behzat Ç. adlı dizide oynamıştır. Daha sonra Fox TV’de yayınlanan Zehirli Sarmaşık dizisinde başrol oynamıştır. Leyla ile Mecnun dizisinde ise konuk oyuncu olarak “Bizans Prensesi Elenor” karakterini canlandırmıştır.2013 yılında “A.Ş.K” dizisinde Şebnem’i canlandırdı.