SON TV

Hülya Avşar Pamir Pekin ile klipte böyle öpüştü!

Hülya Avşar Pamir Pekin ile klipte ilk kez öpüştü! İşte Hülya Avşar öpüşme anları! Hülya Avşar öpüşme, Hülya Avşar Pamir Pekin, Hülya Avşar son klip

Hülya Avşar Pamir Pekin ile klipte böyle öpüştü!

Hülya Avşar öpüşme, Hülya Avşar Pamir Pekin, Hülya Avşar son klip, Hülya Avşar klip, Hülya Avşar öpüşme anları, Hülya Avşar klipte öpüştü, Pamir Pekin kimdir

Hülya Avşar Pamir Pekin ile klipte ilk kez öpüştü! İşte Hülya Avşar öpüşme anları!

Hülya Avşar geçtiğimiz hafta, ‘A Benim Akılsızım’ adlı şarkısına klip çekmişti.

İlk kez bir erkekle kamera karşısına geçen Avşar, bir aşk hikâyesinin anlatıldığı klipte rol arkadaşı Pamir Pekin’le öpüştü.

Klibin çekimi Belgrad Ormanları’nda gerçekleştirildi.

PAMİR PEKİN KİMDİR?

Doğum tarihi: 31 Mayıs 1979

Burcu: İkizler

Doğum Yeri: İstanbul

Eğitimi: Marmara Üniversitesi Ekonometri Bölümü

Hedefi Sadece Oyunculuk Değil

“Eğer bu diziyle bir başarı gösterebilirsem, gelecekte de oyunculuk adına iyi şeyler yapmak istiyorum. Ancak tek yapmak istediğim meslek oyunculuk değil. Yapmakta olduğum tekne işi veya ağaç ile ilgili başka işlere devam etmek istiyorum. Belki de doğayla ilgili bir şeyler yaparım, belli olmaz.”

Oyunculuğa Nasıl Başladı?

Yakışıklı oyuncu üniversiteden sonra ahşap yelkenliler yapmaya başlamış. Yapımcı ve yönetmen Veli Çelik de klasik yelkenli yaptığını duyup bakmaya gelince tanışmışlar. Çelik, çekeceği dizi için Pamir’in çok uygun bir oyuncu olduğunu düşünüp kendisine teklifte bulunmuş.

Daha Önce Neredeydi?

“Komiser Nevzat ilk dizi projem. Daha önce, yani üniversitedeyken modellik yaparak başlamıştım bu işlere. Birkaç da Reklam filminde rol almışlığım vardı. Ama beni asıl tanıtan bu dizi oldu.”

Spor ve Doğa Delisi

“Yelkenliler ve yelken sporuna düşkünüm. Ağaçla, ahşapla uğraşmayı da çok seviyorum. Ayrıca rüzgar sörfü ve boks yapıyorum. Spor arabalara da fazlaca ilgim var. Kısacası spor yapmayı, sporun her dalını seviyorum. Doğaya da özel bir ilgim var. fırsat buldukça dağlara gidip kamp kurmayı, geceyi doğada geçirmeyi seviyorum. Bir de arkadaşlarımla bir araya gelip rakı içmekten gerçekten büyük keyif alıyorum.”

Kadınlarda Neye Dikkat Ediyor?

Yakışıklı oyuncu, her kadının kendine ait farklı güzellikleri olduğuna inananlardan. Pekin’e göre bir kadında mutlaka bulunması gereken özellikler ise zarafet, sağlam karakter ve abartısız dişilik.

ETİKETLER: