SON TV

Ronaldo’nun gözündeki morluğun sebebi ne?

Dünya Kupası'na erken veda eden Portekiz'de, Cristiano Ronaldo'nun gözündeki morluk bir çok soru işaretini beraberinde getirdi.

Ronaldo’nun gözündeki morluğun sebebi ne?
  • Spor
  • 28 Haziran 2014 13:35

Dünya Kupası’na veda eden Portekiz’de, Cristiano Ronaldo’nun gözündeki morluk bir çok soru işaretini beraberinde getirdi.

Bu yaz Brezilya’da düzenlenen FIFA 2014 Dünya Kupası’na erken veda eden Portekiz milli takımı Brezilya’dan ayrılmak için harekete geçti.
Ancak, Kaşifler havaalanına geldiği sırada keyifsizlikleri yüzlerinden okunurken bir başka detay ise gözlerden kaçmadı. Portekiz’in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo’nun sol gözündeki morluk dikkat çekti ve beraberinde bir çok soru işaretini getirdi.
Alınan başasırız sonuçların ardından takım içerisinde çatlak seslerin çıkmaya başlandığı konuşulurken, Cristiano Ronaldo’nun gözündeki bu şişlik ve morluk, “Portekizli yıldızın gözüne ne oldu?” ve “acaba birisi ile mi tartıştı?” sorularını gündeme getirdi.

Gana karşılaşmasında gözünde sıradışı bir değişiklik gözlenmeyen Ronaldo’nun, son maçın ardından gözünün nasıl bu hale geldiği hala belirsizliğini koruyor.

ETİKETLER: