SON TV

Muharrem İnce’den bira görüntülerine tepki!

Bodrum sahilinde bira içerken Takvim muhabirleri tarafından görüntülenen CHP'li Muharrem İnce'den bira tepkisi!

Muharrem İnce’den bira görüntülerine tepki!

Bodrum sahilinde bira içerken Takvim muhabirleri tarafından görüntülenen CHP’li Muharrem İnce’den bira tepkisi!

İŞTE TAKVİM GAZETESİ’NİN O HABERİ!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum, şu günlerde sinek avlıyor. Ramazan nedeniyle vatandaşların tatillerini ertelemesi, Bodrum sahillerini de boş bıraktı. Türkbükü başta olmak üzere birçok beldede kuş uçmaz kervan geçmez bir görüntü ortaya çıktı.

Plajlardaki şemsiyeler indirildi, şezlonglar kaldırıldı. Hal böyle iken, Bodrum’un en ağır misafiri Yalova Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce oldu.

Yalova’nın çiçeği burnunda belediye başkanı Vefa Salman’ı da yanına alarak Gündoğan’a koşan Muharrem İnce, kişi başı geceliği bin lira olan Casa Costa adlı otele yerleşti.

Bomboş plajlarda güneşlenip denize girdi; ince ince demlenmeyi de ihmal etmedi. Bira içerek serinleyen Muharrem İnce’nin o an aklında ne partisi vardı, ne Cumhurbaşkanlığı seçimleri ne de Ramazan…

Sahilde yorgunluk atan İnce’ye garsonlar bol bol içki servisi yaptı. Bira içerken görüntülenen fotoğraflarının yayınlanmasına sinirlenen Muharrem İnce, dün bir değişiklik yapmayı tercih etti.

TEKNEYLE AÇILDI

Yakalanmaktan korktuğu için tekneyle açıldı. Vefa Salman ve diğer dostlarıyla sabah saatlerinde tekneye binen İnce, bu sayede gözden uzak kaldı. Ancak beldedeki vatandaşlar İnce ve Salman’a alkol almalarından dolayı tepki gösterdi. “Oruç tutmuyor olabilirler ama içki içmeleri hiç yakışık almadı” diyen vatandaşların yanı sıra pek çok kişi de İnce ve Salman’ı sanal alemden adeta topa tuttu.

Muharrem İnce, Muharrem İnce BİRA, Muharrem İnce İÇKİ, Muharrem İnce BODRUM, Muharrem İnce RAMAZAN, Muharrem İnce BİRA FOTOĞRAFLARI, Muharrem İnce BİRA İÇTİ, Muharrem İnce İÇKİ İÇTİ, Muharrem İnce

ETİKETLER: