SON TV

Sony Xperia Z2 Fiyatı – Sony Xperia Z2 Fiyatı özellikleri

Sony Xperia Z2 Fiyatı, Sony Xperia Z2 Fiyatı özellikleri, Sony Xperia Z2 nereden alınır, Sony Xperia Z2 ne kadar, Sony Xperia Z2 fotoğrafları, Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2 Fiyatı – Sony Xperia Z2 Fiyatı özellikleri

Sony Xperia Z2 Fiyatı, Sony Xperia Z2 Fiyatı özellikleri, Sony Xperia Z2 nereden alınır, Sony Xperia Z2 ne kadar, Sony Xperia Z2 fotoğrafları, Sony Xperia Z2
Sony Xperia Z2 Fiyatı nerede uygun? Xperia Z2 Özellikleri nasıl? Xperia Z2 İnceleme. Xperia Z2 Teknosa fiyatı ne kadar? Xperia Z2 fiyatı nerede ucuz? Xperia Z2 fiyat seçenekleri. Xperia Z2 özellikleri inceleme şansı tıkla. Sony Xperia Z2 Özellikleriyle dikkat çekiyor. Sony Xperia Z2 fiyatı ne kadar? Sony Xperia Z2 Tablet’ide geliyor. İşte Sony Xperia Z2 modeli ile ilgili son bilgiler…

Sony Xperia Z2 teknoloji harikası muhteşem özellikleriyle Türkiye’desatışa sunuldu.Xperia Z2 için muhteşem bir tören düzenlendi.Dünyaca ünlü popsanatçı Michael Jackson’a bir dakikalık saygı duruşundan sonra “I Love MJParti” ile tanıtıldı
Türkiye’de 2.199 TL’lik dikkat çeken bir fiyatla satışa sunulan Xperia Z2, Michael Jackson’ın ilk defa yayınlanan şarkılarının yer aldığı “Xscape” albümünü Xperia Lounge uygulaması ile indirme imkanı sunuyor.Dünyanın en iyi fotoğraf ve video kamerasını 4K video çekim özelliği ile birleştiren suya dayanıklı Sony Xperia Z2, Türkiye lansmanını popun efsane ismi Michael Jackson’a saygı duruşu niteliğindeki “I Love MJ Parti” ile garajistanbul’da gerçekleştirdi.Michael Jackson’ın ilk kez yayınlanan yeni albümü “Xscape” albümünü ücretsiz olarak indirebilme fırsatı sunan ve 2.199 TL’lik fiyatıyla dikkat çeken Xperia Z2’nin tanıtım partisinde kısa bir konuşma yapan Sony Mobile Türkiye Pazarlama Direktörü Aysun Şabanlı “Her dönemin bir modası vardır. Ancak Moda gelip geçse de efsaneler hep bizimle yaşar. Zamana yenilmez. Bu gece de efsanelerin buluştuğu bir gece ve Michael Jackson kuşkusuz bir efsaneydi. Sony de hayatımıza hep ilkleri getiren bir marka olarak efsane olmayı başardı. Michael Jackson ile ilk büyük anlaşmayı yapan da yine Sony’di. O’nu Sony Walkman’den dinlediğimiz zamanları asla unutamayız. Şimdi efsaneler yeniden buluştu ama artık Michael Jackson’ı Walkman’den değil Xperia Z2’den dinleyeceğiz; Sony’nin yeni efsanesinden!” dedi.

Akıllı telefonda teknolojinin yeni deneyim noktasını 4K çözünürlükte video çekebilme özelliği olarak belirleyen Xperia Z2, Full HD’nin dört katı olan 4K çözünürlüklü video çekimi ile profesyonel video çekim deneyimini akıllı telefona taşıyor. 4K video çekim deneyimi ile birlikte Xperia Z2’nin yeni akıllı video uygulamaları da her koşulda kısa filminizi yaratmanıza olanak sağlıyor. Kendi filminin yönetmeni olmak isteyenler, Xperia Z2’nin “Movie Creator” özelliği ile videoların üzerinde istediği değişiklikleri yapabiliyor, istediği kareyi çıkarabiliyor, farklı efektler ekleyebiliyor ve ön izleme yapabiliyor.Xperia Z2 ile Timeshift, AR Effect, Social Live gibi akıllı kamera uygulamaları daha da gelişerek, video için de kullanılabilir hale geliyor. Saniyede 120 kare çekebilen Timeshift Video istediğiniz her yerde, hatta su altında bile karmaşık ayarlara gerek kalmadan çektiğiniz videoların kimi sahnelerini yavaşlatarak dramatik bir etki elde etmenizi sağlıyor. Daha önce fotoğraflarınızı eğlenceli kılan AR Effect, Xperia Z2 ile videolarınıza sadece görsel olarak değil, ses efekti ile birlikte eklenebiliyor. Farklı efektlerle videonuzu daha profesyonel ve yaratıcı kılarken, yeni gelen Background Defocus özelliği ile arka planın bulanıklığını ve netliğini ayarlayarak aynı profesyonelliği fotoğraflarınızda da yakalayabiliyorsunuz.

SONY XPERİA Z2 ULTRA YOLDA GELİYOR

sony Xperia Z2 yollarda. Sony Xperia Ultra çıktı geliyor. Sony’e yakın kaynaklar, şirketin ekstra geniş ekranlı telefonlardan vazgeçmediğini, Xperia Z2 Ultra’yı piyasaya sürmeye hazırlandığını iddia ediyor.

Diğer yandan Facebook ve Twitter’da Sony’nin paylaştığı “Bir sonraki büyük şeye hazırlanın” cümlesi, akla hemen Z2’nin büyütülmüş sürümünü getirdi. Bu büyütülmüş telefonun Sony Xperia Z2 Ultra olacağına neredeyse kesin gözle bakılıyor.

Web sitesi AndroidSaS’ın şirket içi “güvenilir” kaynaklarına göre Z2 Ultra, Snapdragon 801 (MSM8974AB) işlemci ve 3GB RAM ile gelecek. Depolama alanı 16GB olacak ve microSD’yle genişletilebilecek. Cihazın ekranı, 6.44 inç ile selefi kadar büyük olacak. Ekran çözünürlüğünün Full HD mi, yoksa daha mı yüksek olacağı ise bilinmiyor. Z2 Ultra’nın 3.400 mAh’den daha düşük kapasiteli bir pille gelmesi beklenmiyor. Sony, şu sıralar telefonlarını 20.7 megapiksellik, 4K video kaydı yapabilen kameralarla donatıyor. Bu yüzden Z2 Ultra da bu özelliklere sahip olabilir. Ön yüzde ise 2 megapiksellik bir kamera kullanılması muhtemel.

Z2 Ultra’nın çok ince, su ve toz geçirmez bir telefon olmasını bekleyebiliriz. Cihazın piyasaya sürülmesi, AndroidSaS’a göre yaz aylarında gerçekleşecek.