Dersten atılan öğrenci tecavüze uğradı

Dersten atılan öğrenci tecavüze uğradı

Dersten atılan öğrenci tecavüze uğradı

ÖZEL HABER / BÜŞRA UĞURCAN

İstanbul Kemerburgaz’da geç kaldığı için derse alınmayan 13 yaşındaki öğrenci okul bahçesinde beklerken kandırılarak götürüldüğü bir evde tecavüze uğradı. Polisi arayarak yardım isteyen öğrenci kurtarıldı.

İstanbul Kemerburgaz’da geç kaldığı için derse alınmayan 13 yaşındaki öğrenci okul bahçesinde beklerken kandırılarak götürüldüğü bir evde tecavüze uğradı.

Birçok ders çıkarılması gereken olay şöyle gelişti: 13 yaşındaki M.E. Kemerburgaz Ağaçlı Yetiştirme Yurdu’nda kalıyor aynı zamanda Göktürk’te bulunan Halis Kutmangil Çok Programlı Lisesi’nde ise okuyordu. Olay günü derse biraz geç kalan M.E., öğretmeni tarafından sınıftan atıldı.
Okul bahçesinde diğer dersi bekleyen M.E.’nin yanına gelen Mert C. isimli genç, M.E.’ye okul dışına çıkmayı teklif etti. Birlikte önce bir arkadaşlarının evine sonrada yakında bulunan metruk bir binaya giden iki genç burada uyuşturucu içti. Uyuşturucunun da etkisi ile Mert C., genç kıza tecavüz etti.

POLİSTEN YARDIM TALEP ETTİ

Gece genç saatlerde ayılan ve tecavüzü uğradığını anlayan genç kız, cep telefonundan polisi aradı ve okuldan kaçtığını ve tacavüze uğradığını belirtti. Kaldığı yurda dönmek istediğini belirten M.E. yardım talep etti. Polislerin gelmesi üzerine karakola götürülen genç kız, .Mert C.’den şikayetçi oldu. M.E., ifadesinde uyuşturucunun etkisinde kaldığı için tecavüze karşı koyamadığını belirtti.
Hakkında soruşturma başlatılan Mert C., 15 yaşından küçük olan mağdurla cebir ve tehdit kullanmak suretiyle cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle davalık oldu. Hazırlanan iddianamede Mert C.’nin çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçu kapsamında 12 yıldan 22,5 yıla kadar hapis sitemiyle yargılanması talep edildi.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version