Hayat Devam Ediyor’unSiraç’ı Onur Tuna’dan Son.TV’ye özel röportaj!

Hayat Devam Ediyor'unSiraç'ı Onur Tuna'dan Son.TV'ye özel röportaj!

Hayat Devam Ediyor'unSiraç'ı Onur Tuna'dan Son.TV'ye özel röportaj!

Zeynep ŞİMŞEK/Şeyma KARADENİZ

Hayat Devam Ediyor’un yakışıklı oyuncusu Onur Tuna son.TV’ye çok özel açıklamalarda bulundu.Sıcak kanlılığı ile tüm kızları kendine hayran bırakan Onur Tuna sorduğumuz sorulara samimi bir dille cevap verdi.

İŞTE O RÖPORTAJ!

*Bugüne kadar yaptığınız en önemli proje sizin için hangisi?

-Hayat devam ediyordu tabiki, sonuç olarak bir noktaya gelmemi sağlayan bana bu işi teknik anlamda öğreten televizyon önünde yaptığım ilk işti ve bunu hiçbir zaman unutmayacağım bir işti hayat devam ediyor. Mutlaka meslek hayatımda birçok iş yapacağım ve yapmakta istiyorum. Fakat onların içinde hep en özeli hep hayat devam ediyor olarak kalacak.

*Mahsun Kırmızıgül gibi bir yönetmen ile çalışmak nasıl bir duygu?

-Mahsun abi çok çalışkan biri, işine çok sahip çıkan biri, zeki biri, sahne içerisinde gerçekten sahne duygusunu monitörün arkasında yaşayan ona göre müdahale etmeye çalışan biri. Dolayısıyla benim için çok iyi bir tecrübe oldu Mahsun Kırmızıgül ile birlikte çalışmak. Benim için Hayat devam ediyor ne kadar önemliyse Mahsun Kırmızıgül de o kadar önemli.

*Neden sakal bıraktınız, sebebi nedir? Hayranlarınız tepkileri nasıl oluyor?

-‘’İş için sakal bıraktım!’’ geçen sene daha da uzundu.İşle alakalı olduğu için daha fazla bir şey söyleyemiyorum .Yakında herkesin haberi olacaktır zaten.İnsanların beğenmesi konusuda kimisi onu beğenir kimisi bunu beğenir fakat mesleğim gereği bana ne oynanmam isteniyorsa ona bürünebilmek için hangi tip gerekiyorsa onu yapabilirim bir gün holigan bir şekilde saçımı kazıtmış olarak bambaşka bir tipte de görebilirsiniz ama a yada b şekilde beni sevenlerin ilgilerine de cevap vermeye çalışıyorum bir şekilde beni nasıl görmek istiyorlarsa , çalışmadığım zamanlarda onların isteklerine göre de bazen hareket ettiğim oluyor.

Onur Tuna’nın resimleri için tıklayınız…

*Müzik piyasasında neler yapmayı planlıyorsunuz?

-Müzik olayı bende şöyle bir olay ben çoçuklumdan beri gitar çalıyorum, şarkı söylüyorum, ‘’dört duvar arası müzisyeniyim !‘’ diyorum yani ben bunu benim kendi evimde hobi olarak yapmayı seviyorum fakat yakın çevremde yaptığım şarkıları paylaştığım insanlar bu işle uğraşmamı istiyorlar.Tabi ki kafamda belli planlar var. Yazdığım yaptığım şeyleri dinlemekten keyif alacak birileri varsa neden onlarla paylaşmayayım. Böyle bir olguyu ilerleyen zamanlarda düşünüyorum fakat öncelikle mesleğim oyunculuk olduğu için ilk etapta bir dahaki sezonki işlerime yoğunlaşmış durumdayım. Ancak onlardan verim alıp bir boşluk bulduğum zamanda ikinci bir iş olarak müziği sunabilirim fakat o da ‘’albüm tadında bir şey olamayacak!’’.Kafamdaki öyle bir şey değil sadece yaptığım şarkıları daha profesyonel anlamda çoklu enstrümanlarla kaydedip sosyal medya üzerinden gerekirse sadece dinlemek isteyen insanlarla buluşturacağım.Herhangi bir ticari amaç güdüsü veya kaygısı yok böyle bir şeyin. Bunu da dip not olarak geçeyim.

*Özellikle oynamak istediğiniz bir tür var mı?

-Karakteri okuduğunuzda hikayenin içerisinde sahip çıkabiliyorsanız evet bu karakter daha önceden gördüğüm bir karakter ya da şuan ki hissiyatını anlayabiliyorum ,algılayabiliyorum yani o insan olmanıza gerek yok onu anlayabilmeniz için dolayısıyla o şekilde okuduğunda misyonu olan herhangi bir karakteri elimden geldiğince altını çizerek tabi ki de oynamak isterim hiç farketmez ‘’özellikle şu tür dediğim bir şey yok ‘’ yani .Gay karakterini oynarım demiştim , o şekilde başlık atılmıştı daha önce şimdi öyle bir şey söylemiyorum ama birçok çeşitlilik yaratmak konuyla alakalı meslekle alakalı özellikle bizim işimizde iyi bir şey yenilenmek farklı bir tarafı keşfetmek o yüzden şu diye bir cevap veremem!

*İleride kendinizi nerede görüyorsunuz?

-Şimdi şöyle bir cümle var çok severim ‘’ yaşayacağın günü planlamaktansa uyandığın günü iyi koordine et ‘’ diye insan planlar yapar ve olmadığı taktirde demoralize olan bir varlık özelliklede ben otuz yasındayım ve ben kendimi tarttığımda bu tarz şeylerden üzülen bir şekilde bir tarafından yıpranan bir insan olduğumu fark ettim artık bir şekilde bu huyumu değiştirmeye çalışıyorum.

*Kendi kurallarınız var mı, ben bu şekilde oynamam dediğiniz?

Yok hiç öyle bir kuralım yok , öyle bir kural söz konusu değil.

*Baba olmak istiyorum dediniz, peki aday var mı?

Yok.(Gülüşmeler)

* ‘’Yaşınız geçmedi mi sizce? ‘’:)

-Yok ya yaşım niye geçiyor (kahkaha atarak ) elli yaşında da baba olabilirsiniz 🙂

*Sizi hiç reddeden oldu mu aşk hayatında?

-Mutlaka olmuştur ama bu böyle ‘hıh seni reddediyorum’ (kahkahalar atılır) diye bir şekilde değil tabi ki insanlar birbirleriyle tanışırlar ve uyumlanma sürecini yakalarlar ya da yakalayamazlar ya da bir taraf yakalar, yakalamaya çalışırlar bu tarz şeyler reddedilmek olarak nitelendirilmemeli bence fakat bahsettiğin kavram bu evet bu şekilde anım var hayatımda (kahkahalar atılır)

*En çok beğendiğiniz kız tipi, sitili nasıl?

-İnsanlarda bir uyum vardır bir enerji vardır mutlaka gözle görüyoruz ve görsel bir dünyada yaşıyoruz ve insanlar moda takip ediyorlar kendilerine ne yakıştırıp ne yakıştırmadıklarını sürekli araştırıyorlar bu konuyla alakalı milyonlarca dolarlık sektörler var dolayısıyla güzellik ya da fiziksel güzellik diyim bu olguyu reddedemezsiniz herkes mutlaka karşısındakinde fiziksel bir güzellik arar fakat sarışın olmalı , esmer olmalı , söyle olmalı böyle olmalı kafamda hiç öyle bir kadın portresi yok! Sadece insanların genel bir uyumu vardır o uyum bir güzellik yaratır hem fiziksel hem ruhsal o süreçte herkes kendi içinde güzel bence ve de çirkinde aynı zamanda.

*Kadın olarak birlikte oynamak istediğiniz biri var mı?

-Birlikte oynamak istediğim çok insan var yurtdışında kadın ya da erkek olarak ama tabiki bunlar oynuyorken keşke bu sahnede ben oynasaydım diye kurduğunuz hayaller ya da istekler anlık.Ya ne güzel keşke bunu ben oynasaydım gibi bir şey.Türkiye’de özel olarak partner anlamında oynamak istediğim özel biri yok .Fakat işine saygı duyan birlikte oynadığımızda uyum sağlayabileceğimiz herkesle seve seve çalışırım.

*Erkek olarak birlikte oynamak istediğiniz biri var mı?

-Fikret Kuşkan var onu çok isterdim. Onun da bir buçuk sene oğlunu oynadım.Onun dışında tabi ki çok sevdiğim erkek oyuncu var.Genç olsun yaşlı olsun o kadar çok var ki.İlkem Aksum’u izliyorum bazen ya keşke birlikte sahne oynasak diyorum , Bülent Emin Yarar’ı izliyorum ya keşke birlikte sahne oynasak diyorum.Türk izlediğim dün Şener Şen’i izledim yine tekrar ara ara görüyorum da kendisini. ’’Şener Şen mesela benim için çok özel !‘’ Özel olarak söylenecekse erkek olarak Şener Şen ile birlikte oynamak isterim.

Onur Tuna kimdir?

Yakışıklı oyuncunun görüntüleri için tıklayınız …

Doğum Tarihi: 14.09.1985
Doğum Yeri: Çanakkale, Türkiye

Çanakkale’ de doğan Onur Tuna 9 Eylül Universitesi’nde eğitimine devam etmektedir. Profesyonel olarak müzikle uğraşmaktadır, aynı zamanda Ege Üniversitesi Sanat Musiki Konservatuarı’nda ses eğitimi almış ve beste yeteneği ile bu alanı desteklemiştir. Ortaokul yıllarından itibaren lisanslı olarak voleybol ve basketbol oynamış olup İzmir’de dört yıl profesyonel mankenlik yapmıştır. Şu an İzmir Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almaktadır.

Filmografisi

Hayat Devam Ediyor, 2011
Huzur Sokağı, 2013-2014


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version