SON TV

Murat Boz aldatıldı mı? Eliz Sakuçoğlu açıkladı!

Murat Boz aldatıldı mı, Murat Boz neden ayrıldı, Murat Boz ayrılık, Eliz Sakuçoğlu açıklama, Eliz Sakuçoğlu açıklama yaptı, Eliz Sakuçoğlu Murat Bozu aldattı mı

Murat Boz aldatıldı mı? Eliz Sakuçoğlu açıkladı!

Murat Boz aldatıldı mı, Murat Boz neden ayrıldı, Murat Boz ayrılık, Eliz Sakuçoğlu açıklama, Eliz Sakuçoğlu açıklama yaptı, Eliz Sakuçoğlu Murat Bozu aldattı mı

Şarkıcı Murat Boz ile 8 yıllık birliktelik yaşayan Eliz Sakuçoğlu, ayrılık sonrası ortaya atılan ihanet iddiaları ile ilgili ilk kez konuştu.

“Son 1 haftadır hakkımda çıkan ve asılsız olan bu haberler ile ilgili ilk ve son kez bir açıklama yapma gereği duyuyorum. Duygular ne yazık ki her uzun soluklu ilişkide olabileceği gibi boyut değiştirebiliyor. Bizim ilişkimizde böyle bir noktaya geldi ve yollarımızı ayırdık. Çok normal ve herkesin başına gelebilen bu ayrılığı daha fazla okunmak, haber değeri katmak, sansasyon eklemek için çarpıtılması, ihanet iddiaları eklenmesi başta beni sonra ailemi ve beni sevenleri derinden yaralıyor ve üzüyor. Ne senelerdir bir hayat paylaştığım çok değer verdiğim Murat Boz ne de ben yansıtılan insanlar değiliz. Ayrılık nedenimiz yazıp çizildiği gibi ihanet değil. Basına yansımadan çok önce karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde birlikte alınmış bir karardır. Herkesin bu kararımıza saygı duyması dileği ile daha sağduyulu olmaya davet ediyorum.”

Eliz Sakuçoğlu

ELİZ SAKUÇOĞLU KİMDİR?

Murat Boz’ un Sevgilisi Eliz Sakuçoğlu henüz 14 yaşında iken oturduğu şehirde bir mağazada harçlığını çıkarmak için çalışmaya başlayan Eliz Sakuçoğlu Antakya doğumludur. Altı yaşındayken ailesiyle birlikte Almanya’ya taşınmış ve eğitimini bu şehirde almıştır. bremen’de yaşamaya ve orada ünlülerin alışveriş yaptığı bir mağazanın atölyesinde tasarımcılık yapmaya başlamıştır.
Annesiyle babasının boşanmasının ardından İstanbul’a taşınmış, Gaye Sökmen Ajans ile anlaşarak fotomodellik yapmaya başlamıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde sekiz ay kadar eğitim aldıktan sonra; hülya koçyiğit, Ediz Hun gibi ünlü isimlerin oynadığı Asla Unutma dizisinde rol almıştır. Acun Ilıcalı’nın fear factor yarışmasına katılarak birinci olmuş ve büyük ödül 50 bin TL kazanmıştır.

Sıla(Kenar Süsü klibi) ve Ayşe Hatun Önal(Kalbe Ben klibi)gibi ünlü isimlerin son kıyafetlerini de hazırlayan Eliz Sakuçoğlu yaklaşık olarak yedi yıldır yakışıklı şarkıcı Murat Boz ile gözlerden uzak bir birliktelik yaşamaktadır.

İmaj danışmanlığı, oyunculuk, Moda tasarımcılığı ve fotomodellik gibi on parmağında on marifet bulunan Eliz Sakuçoğlu iyi derecede İngilizce, Fransızca ve Almanca bilmektedir. Türkçesini ise sevgilisi Murat Boz sayesinde geliştirdiğini ifade etmektedir.