Berrak Onay’ın iş adamı sandığı kişi itfaiyeci çıktı

Berrak Onay'ın iş adamı sandığı kişi itfaiyeci çıktı

Berrak Onay'ın iş adamı sandığı kişi itfaiyeci çıktı

Berrak Onay’ın 4 yaşındaki kızının babası, bekâr ve işadamı bildiği itfaiye eri çıktı. Onay, kızını reddeden evli ve 1 çocuk babası Veysel Y.’ye karşı açtığı babalık davasını kazandı. Mahkeme Veysel Y.’nin kızına aylık 200 lira nafaka ödemesine karar verdi.

Dizi oyuncusu Berrak Onay’ın 4 yaşındaki kızının babası, bekâr ve işadamı bildiği itfaiye eri çıktı. Genç oyuncunun, kızını reddeden evli ve 1 çocuk babası itfaiye erine karşı açtığı babalık davasında DNA raporu geldi. Raporda itfaiye eri Veysel Y.’nin küçük B.’nin yüzde 99.99 babası olduğu bildirildi. Bunun üzerine mahkeme Veysel Y.’nin kızına aylık 200 lira nafaka ödemesine karar verdi. Oyuncu anne şimdi tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

‘BENDEN DEĞİL’ DEDİ
Balıkesir’den İstanbul’a eğitim için gelen Onay internetten tanıştığı Veysel Y. ile birlikte yaşamaya başladı. Ancak bir süre sonra kendisini bekâr ve işadamı olarak tanıtan Veysel Y.’nin evli ve 2 çocuk babası bir itfaiye eri olduğunu öğrendi. Âşık olduğu için ilişkisini sürdürdü. Hamile kalması üzerine ise Veysel Y. ilişkiyi bitirdi. Onay, babalık davası açtı. Veysel Y. ise karşı dilekçesinde ilişkiyi kabul etmekle birlikte bebeğin kendisinden olmadığını iddia etti. Mahkeme bu iddialar üzerine DNA testi istedi. Adli Tıp Kurumu’nda yapılan test sonucu raporunda Veysel Y.’nin çocuğun yüzde 99.99 biyolojik babası olabileceğinin tespit edildiği bildirildi. Mahkeme rapor doğrultusunda davayı kabul ederek Veysel Y.’nin küçük kıza ayda 200 lira nafaka ödemesine karar verdi.

Hayati ARIGAN/HABERTÜRK


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version