SON TV

Amine Gülşe hangi dizide oynayacak?

Amine Gülşe, Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un yer aldığı izleyiciyi ekranlara kilitleyen dizi Medcezir dizisinde rol alacak.

Amine Gülşe hangi dizide oynayacak?

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un yer aldığı izleyiciyi ekranlara kilitleyen dizi Medcezir’in yeni sezon bölümlerinde 2014 Miss Turkey birincisi seçilen Amine Gülşe oyuncu kadrosuna dahil edildi. Star TV’nin sevilen dizisi Medcezir’de oynayacak olan 21 yaşındaki Miss Turkey birincisi Gülşe, bakın hangi rol ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

2014 yılında her yıl olduğu gibi düzenlenen yarışmada birinci seçilen kişi Star Tv ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Usta oyuncu kadrosu ile gözleri büyüleyen Medcezir’e bir güzel daha eklenecek.

Ülkemizi temsil etme görevini üstlenen Amine Gülşe’ye çok başarılar dileriz. Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un etraflarında dolanan bir kız olacak. Herkes şimdiden yeni sezonu merak etmeye başladı. Birçok ünlüden ve yapımcılardan dizi film teklifleri aldı ama hiçbirini kabul etmiyordu.

Star TV’nin reyting rekortmeni gençlik dizisi “Medcezir”in kadrosuna bu yılın Türkiye Güzeli Amine Gülşe katıldı.

Ünlü Rus model Irina Shayk’a benzetilen Gülşe, dizide başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un arkadaş çevresindeki zengin kızlardan birini canlandıracak. Türkiye’nin en güzel genç kızı seçildikten sonra çok sayıda yapımcıdan teklif alan Gülşe, Medcezir’deki rolle oyunculuğa ısınacak.

Amine Gülşe Kimdir?

Amine Gülşe 21 yaşında İsveç doğumlu Miss Turkey yarışmacısıdır. 2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey yarışmasına İzmir’den başvuru yapmış ve yaklaşık 250 adayın arasından seçilerek yarışmanın birincisi olmuştur. ülkemizi Dünya Güzellik Yarışması’nda temsil edecek. Türkiye’nin Mıss Turkey güzeli Amine Gülşe, Irına Shayk’a benzetilmesine, “Ona benzetilmek hoş, ama ben Amine’yim” diyerek tepki verdi.