İpek Tuzcuoğlu’ndan şok itiraf!

İpek Tuzcuoğlu'ndan şok itiraf!

İpek Tuzcuoğlu'ndan şok itiraf!

Geçen sezon atv’de başlayan ‘Diğer Yarım’ yeni sezonda da ekranda kalmayı başarabilen nadir dizilerden oldu.
BİR dizi ya da filmde başarının, hikâyenin gücünde olduğuna inananlardanım. Hikâyeniz samimi ise ve senaryo matematiğini iyi çözümleyebilmişseniz tamamdır. Bizim işimizdeyse hikâyemiz ve canlandırılan karakterler oldukça samimi sıcak ve sanıyorum izleyenler tarafından da beğenildi ki hâlâ devam edebiliyoruz.
Tabii ki iş doğru hikâyeyle başlıyor ama onu en iyi şekilde de işlemek önemli. İyi cast, iyi yönetmen ve iyi yapımcı ve de doğru kanal. Dizi işi birtakım oyunudur. En iyi takımı kuran oyunu kazanır.

Bu dizinin İpek Tuzcuoğlu kariyerindeki yeri nedir?
İNANDIĞIM ve büyük bir keyifle için de olduğum bir iş ise benim için doğrudur. Belki yayından kalkabilir ya da yüksek reyting almayabilir ama beni coşturup oyunculuğuma katkıda bulunuyorsa o proje de oluyorum. ‘Meryem’ karakteri de keyifle alarak oynadığım yeni yeni tavırlar durumlar keşfettiğim bir karakter oldu.

Hacettepe Devlet Konservatuarı mezunusunuz. Oyunculuk eğitim almak ne kadar önemli?
ÇOK önemsediğim bir konu. Ama öncesinde içgüdüsel yanı yaradılış gereği oyunculuk yetileriniz olması da şart. En güzeli de yetenek artı eğitimdir. Eğitim sizi donatır güçlü kılar. Elmas misali. İyi bir usta tarafından işlenmediği sürece değeri artmaz.

Kesinlikle oynamam diyeceğiniz roller var mı? Mesela Fatih Akın’ın ‘Hrant Dink’i oynatacak kimse bulamadım’ demişti.
KENDİ ahlaki değerlerime meşrebime uymayacağına inandığım rollerin içinde zaten rahat olamam ve dolayısıyla kabul de etmem. Zaten bir oyuncunun istemeden oynadığı, kendine yakıştırmadığı, inanmadığı projeler içinde yer alması hem kendine hem de projeye zarar verir.

Güzel ve etkileyici bir kadın olduğunuz sizinle ilgili bütün yorumlarda geçiyor. Sizce kariyerinizde size bir katkısı olmuş mudur?
ÖNCELİKLE böyle düşünen kişilere gazeteniz aracılığıyla teşekkür etmek isterim. Ne mutlu bana. Güzellik ekran da bir avantajdır ama şart değildir. Benim en beğendiğim ve kıymet verdiğim oyuncuların çoğu güzel kadınlar değildir. Bense jönfi olmayı pek hedeflemedim. Hep karakter oyuncusu olmak istedim.

Bir sinema projeniz olacak mı bu yakınlarda?
İNŞALLAH. Bu sezon teklif edilen güzel bir proje vardı ama ne yazık ki hem dizi hem televizyon programımdaki yoğunluktan dolayı zamanı ayarlayamadık ve kabul edemedim.

Gerçek aşk bir sırdır

AŞK herkesi değiştirir dönüştürür. Aşk bir tamamlanma halidir. Aslında bu dünyaya ait gibi algılansa da sürekli kadın -erkek ilişkisi üzerinden konumlandırılsa, konuşulsa tartışılsa bile gerçek aşk bir sırdır ve Yaradan’a dairdir kanımca. Yaradan’a dair bir aşkta zaten insanoğlunu hep olumluya doğru yönlendirir.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version