SON TV

Erkan Meriç Her Şey Dahil’e damgasını vurdu

Erkan Meriç Her Şey Dahil'e muhteşem dansıyla programa damgasını vurdu.

Erkan Meriç Her Şey Dahil’e damgasını vurdu

Erkan Meriç Her Şey Dahil’e muhteşem dansıyla programa damgasını vurdu.

İlginç hareketleriyle herkesi şaşırtan Erkan Meriç çok kıskan olduğunu dile getirdi.

HER ŞEY DAHİL CANLI İZLE

ERKAN MERİÇ KİMDİR?
25 Temmuz 1986 tarihinde Adana’da doğan Erkan Meriç, ilköğretim ve lise eğitimini Mersin’de tamamladı. Erkan Meriç, Mersin Üniversitesi Elektronik Otomasyon Bölümü’nden 2008 yılında mezun olmuştur.

Mankenliğe başlamadan önce en büyük hayali Galatasarayda kaleci olmak olan Erkan Meriç, 5 yıl profesyonel kalecilik yaptı. Ailesinin ısrarı ile kalecilik hayallerini bir tarafa bırakan Meriç, eğitim hayatına konsantre olarak, sporu bir yaşam şekli haline getirdi. Meriç, spor yaşamına aktif olarak basketbol, voleybol , yüzme ve özellikle body building alanında çalışmalara devam etmektedir.

Erkan Meriç, Meriç ailesinin iki çocuğundan en küçüğüdür. Ailesine olan bağlılığı ile dikkat çeken Meriç, duygusal bir kişiliğe sahiptir. Arkadaşları arasında yumuşak kalpli biri olarak bilinmektedir.

Erkan Meriç, üniversiteden mezun olduğu dönemlerde ailesinin ve yakın çevresinin yönlendirmesi ile mankenlik ajansına yazıldı. Bir yıl boyunca modellik yaptıktan sonra profesyonel olarak mankenlik yapmaya başlayan Meriç, 2008 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasına katılarak, Best Photo Model seçildi. 2009 yılında Best Model of Turkey 2009 yarışmasına tekrar katıldı ve bu yarışmayı kazanarak, Türkiye birincisi oldu. Best Model of Turkey yarışmasında Türkiye’nin en iyi erkek modeli seçilen Meriç, Türkiye’yi temsil etmek üzere Best Model of the World 2009 yarışmasına katılmaya hak kazandı. Bulgaristan’da gerçekleştirilen Best Model of the World yarışmasında birinci seçilen Meriç, “Dünya’nın en iyi erkek mankeni” ünvanını almıştır. Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ’dan sonra bu ünvanı kazanan 3. Türk erkek modeldir.

ETİKETLER: