SON TV

Ezgi Sertel evleniyor

Sempatik sunucu Ezgi Sertel, önümüzdeki yaz evleneceğini açıkladı.

Ezgi Sertel evleniyor

Show TV ekranlarında ilgiyle takip edilen, “Lezzet Haritası” isimli programın sunucusu Ezgi Sertel, ünlü televizyoncu Mesut Yar’ın hazırlayıp sunduğu CNN TÜRK Televizyonunda yayınlanan ‘Burada Laf Çok”un dün akşam yayınlanan bölümüne konuk oldu.

“EVET MEMLEKETİ YEDİM”

Ezgi Sertel ile ilgili sosyal medyada dolaşan ‘Kadın memleketi yedi’ sözüne atıfta bulunan Mesut Yar, bu sözün doğruluğunu sorguladı. Bunun üzerine Ezgi Sertel ise; “Evet yedim. Çok iyi yaptım” diyerek herkesi gülme krizine soktu.

“DÜĞÜNÜMDE KUZU ÇEVİRME OLACAK”

Mesut Yar, Ezgi Sertel’in evlenmeyi düşünüp düşünmediğini sordu. Bunun üzerine önümüzdeki yaz evlenmeyi düşündüğünü söyleyen Ezgi Sertel, düğününü yemekli yapacağını ve her köşede bir kuzu çevirme olacağını söyledi. Sertel, “Önümüzdeki yaz düşünüyorum. Düğünümü yemekli yapacağım, her köşede bir kuzu çevirme olacak”diyerek izleyenleri kahkahaya boğdu. Bu cevaba karşı, stüdyodaki herkes gülme krizine girdi.

“2 SENE ANNEMİ EMDİM”

Ezgi Sertel’in yemek seçip seçmediğini de soran Mesut Yar, daha sonra Ezgi’ye anne sütünü kaç yaşına kadar emdiğini de sordu. Ezgi Sertel’in 2 yaşına kadar anne sütü emdiğini söylemesi üzerine konuşan Mesut Yar; “Bildiğin anneyi yedin” deyince herkes kahkahaya boğuldu.