SON TV

Arda Turan’a Sinem Kobal’ın annesinden cevap

Sinem Kobal'ın annesi Nuray Kobal'dan kızı hakkında Arda Turan'a gönderme!

Arda Turan’a Sinem Kobal’ın annesinden cevap

Sinem Kobal’ın annesi Nuray Koba’dan kızı hakkında “Onu başkasıyla görünce her şey bitti” diyen Arda Turan’a Instagram’dan gönderme…

Sinem Kobal ile Arda Turan’ın ilişkisi bir yıl önce bitti ama yankısı devam ediyor. Kobal’ın İbrahim Çelikkol’dan ayrılmasının ardından bütün gözler eski nişanlısı Arda Turan’a çevrilmiş ve “Acaba eski aşıklar yeniden beraber olur mu?” yorumları yapılmıştı.

Ancak Madrid’den İstanbul’a gelen Turan, önce “Beni eskilerle anmayın” demiş; ardından da programına konuk olduğu Hülya Avşar’a “Sinem başkasıyla görüşünce canım yandı ve o an benim için her şey bitti” diye konuşmuştu.

“BİR BATAKLIKTA BOĞULMAYA HAZIR OL”

Beş yıllık ilişkisi boyunca Kobal’ı defalarca aldattığı iddiasıyla gündeme gelen Turan’ın yaptığı bu açıklama hem Sinem Kobal’ı, hem de onun üzerine titreyen annesi Nuray Kobal’ı üzdü. Anne Kobal, Aziz Nesin’in kadınlarla ilgili “Bir kadına ne verirseniz verin, onu daha da büyük hale getirir. Ona sperm verirseniz size çocuk verir, ona ev verirseniz size yuva verir, ona sebze verirseniz size yemek verir. Ona bir gülücük verirseniz size kalbini verir. Kendisine verileni çarpıp çoğaltarak geri verir. Bu yüzden ona çamur atarsanız, karşılığında bir bataklıkta boğulmaya hazır olun” şeklindeki sözleriyle ünlü futbolcuya tepki gösterdi.