SON TV

Taner’in Survivor isteği

Survivor Taner Twitter hesabından Nihat Doğan'a Survivor All Star'a katılabilmek için istekte bulundu.

Taner’in Survivor isteği

Survivor’un eski yarışmacılarından Taner en son Acun Ilıcalı ile olan davasıyla gündeme gelmişti. Davalık olduğu Acun Ilıcalı’nın TV8 ekranlarında pek yakında başlayacak olan Survivor All Star yarışması bu sezon farklı bir formatta izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar yarışanların en iyilerinin olacağı yarışma bomba etkisi yaratacak bir kadro ile geliyor. Acun Ilıcalı ile davalık olan Survivor’ın eski yarışmacısı Taner sosyal medya hesabından Nihat Doğan’a Survivor All Star’a girebilmek için istekte bulundu.

 

Survivor Taner ‘Acun’a söyleyin beni de alsın’

Survivor’ın eski yarışmacılarından sempatik halleri ve ilginç yengeç dansıyla gönüllere taht kuran Taner ve Survivor All Star yarışmasının tam kadrosunda yer alacağı belli olan ünlü türkücü Nihat Doğan arasındaki dialog herkesi şaşırttı.

Survivor’ın eski yarışmacılarından Taner Tolga Tarlacı, Acun Ilıcalı’nın yeni projesi Survivor All Star’a seçilmemesinin şokunu yaşıyor.

2011-2012 Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasını üçüncü tamamlayan Taner, Survivor All Star kadrosunda yer alan ünlü sanatçı Nihat Doğan’dan Acun Ilıcalı’yla kendisinin yarışmaya dahil edilmesi konusunda konuşmasını istedi.

Taner Twitter‘daki sayfasından Nihat Doğan’a seslenerek ‘ Etraf yamyam dolu herhan üstüne çullanabilirler. Acun Ilıcalı’yla konuş beni oraya alsın’ dedi.

Nihat Doğan da eski yarışmacıya ‘Hepsini yedim yine yerim merak etme. Senin için konuştum fakat dönüşü olmayan büyük hatalar yapmışsın’ cevabını verdi.

Taner Tolga Tarlacı kimdir?

Taner Tolga Tarlacı (d. 2 Eylül 1984), yarışma programı Survivor’ın Türkiye ayağı olan Survivor Ünlüler – Gönüllüler’de farklı diyalekti, ilginç konuşmaları ve hiperaktif yapısıyla dikkatleri üzerine toplamış bir yarışmacıdır. Hamburg, Almanya doğumlu, aslen Kayserili , 7 senedir Kıbrıs’ta yaşamakta ve Girne Amerikan Üniversitesi’nde halkla ilişkiler bölümü 2012 mezunudur. 

2007’de Girne Amerikan Üniversitesi’nin bir erkek güzellik yarışmasında üçüncü gelmiştir.

Yetenek Sizsiniz Türkiye

Arkadaşı Meter Mevsimler’in tavsiyesi üzerine Yetenek Sizsiniz’e katılan Taner Tolga Tarlacı (nam-ı diğer 3T) söylediği rap şarkısıyla  ilk turu geçememesine rağmen oldukça dikkat çekmiş ve programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı’dan bir diğer projesi olan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılması için söz almıştır. 

Survivor Ünlüler-Gönüllüler

Acun Ilıcalı verdiği söz doğrultusunda Taner Tolga Tarlacı’yı seçmelere çağırmıştır. Seçmeler sonucunda yarışmaya katılmaya hak kazanmıştır. Seçmelerde Yetenek Sizsiniz Türkiye’ye katılması yönünde tavsiye veren arkadaşının da seçmelere katılıp adaya gelmesini söylemiştir ancak Acun Ilıcalı tarafından kabul edilmemiştir.  Bilal Özcan, “yarışmanın Taner sayesinde daha çok izlendiği”ni belirtmiştir. Son dokunulmazlık oyununda Nihat Doğan’ın galibiyeti üzerine Derya Büyükuncu’yla finale bir adım kala oylamaya kalmış ve halkın büyük desteğine rağmen yarışmadan elenerek Survivor Ünlüler-Gönüllüler 3.sü olarak yarışı bitirmiştir.

ETİKETLER: