SON TV

Ali Atay, Hazal Kaya’nın heyecanını paylaştı

Hazal Kaya ile Aras Bulut İynemli’nin oynadığı ‘Maral- En Güzel Hikayem’ adlı dizi önceki akşam televizyon izleyicisiyle buluştu.

Ali Atay, Hazal Kaya’nın heyecanını paylaştı

Hazal Kaya ile Aras Bulut İynemli’nin oynadığı ‘Maral- En Güzel Hikayem’ adlı dizi önceki akşam televizyon izleyicisiyle buluştu. Yapım ekibi ve oyuncular ise ilk bölümü Baltalimanı Portaxe’te izledi. 

SEVGİLİDEN DESTEK

Yemekten görüntü alınmasının engellendiği gece Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde devam etti. Sabahın ilk ışıklarına kadar mekân içerisinde eğlenen oyuncular çıkışta objektiflere yansımaktan kurtulamadı. Aras Bulut İynemli gece kulübünden arkadaşlarıyla birlikte ayrılırken Hazal Kaya ise ayrıldıkları konuşulan sevgilisi Ali Atay’la beraber çıktı. Bir yıldır aşk yaşayan sevgililerin geçen ay yollarını ayırdıkları söylenmişti. İki âşık, kalabalık arkadaş grubu içerisinde görüntülenerek aynı kadraja girmekten kaçındı. Ali Altay önden giderken arkasında kalan Hazal Kaya ise objektiflere tebessüm etmekle yetindi. Bu arada yapım ilk bölümüyle Total’de 21.’lik, AB’de 11.’lik elde etti. 

ETİKETLER: