SON TV

İşte Benim Stilim’in birincisi Emel Özkızıltaş oldu

İşte Benim Stilim'de 3 Nisan 2015 tarihinde yapılan eleme gecesinde birinci Emel Özkızıltaş oldu.

İşte Benim Stilim’in birincisi Emel Özkızıltaş oldu

İşte Benim Stilim final yaptı peki birincisi kim oldu ve 100 bin lirayı kim kazandı? 3 Nisan İşte Benim Stilim final gecesinde önce eleme yapıldı ve İlbilge Uzun elendi. Final gecesinde Nazlı Hamarat ‘ın eşi Emir Şaşmaz ilgi odağı oldu. İşte Benim Stilim yeni yarışmacılarının tanıtıldığı gecede kim kazandı sorusunun yanıtı için SMS oylamasına gidildi.
is¸te-benim-stilim-kim-kazandi.jpg
İşte Benim Stilim yarışması final gecesi saat 20.00 ‘da başladı ve yeni günün ilk saatlerine kadar sürdü. İşte Benim Stilim birincisinin belirlendiği gecede 100 bin liralık ödülü kazanan olmak için Nazlı Hamarat , Zeynep Öztürk , Emel Özkızıltaş ve Çiğdem Çelik yarıştı.

İŞTE BENİM STİLİM BİRİNCİSİ KİM?
İşte Benim Stilim yarışmasında birinciliğin adaylarından Emel Özkızıltaş jüriden övgüler aldı. Jüri oy veremediği için sözleri sadece SMS oylamasına katılanlar üzerinde etkili oldu. Final gecesinde performanslar banttan yayınlanırken kazanan ismin açıklandığı anlar canlı yayınla ekrana geldi. İşte Benim Stilim jürisi tam kadro yayında yer alırken stüdyoda doluydu. SMS oylaması ile birinci çıkan isim açıklandı ve 100 bin liralık büyük ödülü kim kazandı belli oldu. İşte sıralama;

İşte Benim Stilim ‘de birinci olan ve 100 bin lirayı kazanan isim Emel Özkızıltaş oldu. 
İşte Benim Stilim ‘de 2. olan isim Zeynep Öztürk.
İşte Benim Stilim ‘de 3. olan yarışması Nazlı Hamarat oldu
İşte Benim Stilim ‘de 4. olan isim Çiğdem Çelik

ZEYNEP ÖZTÜRK PATLADI ELBİSESİ DEMET AKALAN KOPYASI ÇIKTI
İşte Benim Stilim ‘de birinciliğin adayı Zeynep Öztürk finalde fena patladı. Üzerindeki elbise Demet Akalın albüm kapağının kopyası çıktı. Üstelik elbisenin fikrini veren Kemal Doğulu ‘ydu ve görür görmez elbiseyi tanıdı.
zeynep-o¨ztu¨rk-elbisesi-demet-akalan-kopyasi-c¸ikti.20150404002441.jpgKemal Doğulu elbisenin Demet Akalın tasarımının farklı renkleri olduğunu ifşa edince Zeynep Öztürk fena halde bozuldu. Demet Akalın söz konusu elbiseyi ‘Tecrübe’ albümü kapağının çekimlerinde kullanmıştı.

demet-akalin-albu¨m-kapagˆi-zeynep-o¨ztu¨rk.jpgZeynep Öztürk , Demet Akalın ‘ın yukardaki resimde yer alan elbisesini birebir koplayıp farklı renklerle harmanlamış.

zeynep-o¨ztu¨rk-annesi-ve-ablasi.jpgZeynep Öztürk ‘ün 3 ablası ve annesi İşte Benim Stilim ‘de dikkat çeken isimler oldu. Ablalarından biri marjinal kıyafetiyle ilgi odağı olurken annesi ise başörtülü ve hayli mütevazi bir portre çizdi.

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ?
İşte Benim Stilim ‘i kim kazandı sorusundan önce eleme yapıldı. Bu elemede Nazlı Hamarat  jüriden en düşük oyu aldığı için İlbige uzun ise diğer yarışmacılar adını verdiği için elemeye çıktı.

İşte Benim Stilim jüri üyesi Nazlı Hamarat ve İlbige Uzun arasında seçimini yaparak eleme oylarını vererek birini gönderdi. İşte jürinin Nazıl Hamarat ve İlbige Uzun oylaması;
Uğurkan Erez ‘İlbige Uzun elensin ‘dedi.
Bengü ‘Nazlı Hamarat elensin’ dedi.
İvana Sert de İlbige Uzun elensin diyerek şaşırttı.
Kemal Doğulu ise Nazlı Hamarat elensin diyerek elemeyi Nur Yerlitaş ‘a bıraktı.
Nur Yerlitaş ‘yük benim üzerime kaldı. Vicdanımın sesini dinlemek istiyorum” diyerek herkesi şoke eden ismi açıkladı. Zenginliği ve taktığı borçlarla skandal yaratan Nazlı Hamarat yerine İlbige Uzun ‘u eledi.
ilbige-uzun-annesi.20150404003009.jpgİlbige Uzun’un annesi sonucu duyduğunda yüzündeki ifadeyle çok şeyler söyler gibiydi.

İŞTE BENİM STİLİM YENİ YARIŞMACILARI KİMLER?
İşte Benim Stilim finalinde yeni yarışmacılar da ilk kez kameralar önüne çıktı. Yeni yarışmacılar arasında bol bol yabancı yer alıyor.

SİNEM UMAŞ İŞTE BENİM STİLİM YENİ YARIŞMACILARI ARASINDA
İşte Benim Stilim yeni sezonda Sinem Umaş adı öne çıktı. Kaynana Semra ile tanınan Sinem Umaş zayıflamış ve yepyeni bir görüntüye bürünmüş haliyle İşte Benim Stilim yeni yarışmacıları arasında yer aldı. Yeni yarışmacılar içinde Azerbaycan ‘dan dereceli bir güzel , bir İranlı yarışmacı ve Almanya ‘dan gelen bir gurbetçi kızı yer alıyor.