SON TV

Açelya Akkoyun: Yuvamı Gül Gölge Saygı yıktı

Açelya Akkoyun, 2003 yılında henüz bekar olan Gölge için çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Açelya Akkoyun: Yuvamı Gül Gölge Saygı yıktı

Şimdilerde Elif Gönlüm’ün yuvasını yıkmakla suçlanan Gül Gölge Saygı, 2003 yılında da aynı nedenden dolayı hedefteydi. 1999 yılında oyuncu Civan Canova ile evlenen ünlü oyuncu Açelya Akkoyun, 2003 yılında eşinden boşandı. Akkoyun, boşanmasına gerekçe olarak o dönem Canova ile aynı dizide oynayan Gül Gölge’yi gösterdi.

Açelya Akkoyun, 2003 yılında henüz bekar olan Gölge için şunları söylemişti:
“Gül’ün Civan’la olduğuna dair dedikodular duydum. Civan’a sorduğumda bana ‘Gül beni baştan çıkardı’ diyerek beraberliklerini itiraf etti. Evliliğim aynı zamanda komşum olan Gül yüzünden bitti.”

Civan Canova ile Gölge ise Akkoyun’u yalanlamıştı.

Elif Gönlüm ile Gül Gölge Saygı kavgasında seviye yerlere indi!

Gönlüm, eski dostunu ‘yuva yıkmaya çalışan kadın’ olmakla suçladı. Gül Gölge’nin yanıtı ise ‘Onun kadar alçalamam’ şeklindeydi!

Biri ünlü televizyoncu Murat Saygı ile evlendikten sonra oyunculuk ve sunuculuk kariyerine veda eden Gül Gölge Saygı… Diğeri ise Milli basketbolcu Kerem Gönlüm’ün bir dönem modellik yapan eşi Elif Gönlüm…

Evliliklerinin ardından sosyetik davetleri kaçırmayarak kendilerine ‘cemiyet hayatında yer edinen’ bu iki dost, düşman oldu. Gönlüm ve Saygı arasında aylardır süregelen dargınlık, mahkemeye taşınınca tartışmanın seviyesi de ‘mahalle kavgası’na dönüştü.