SON TV

Elif Gönlüm ile Gül Gölge Saygı sosyeteyi ikiye böldü

Elif Gönlüm ile Gül Gölge Saygı'nın kavgası, sosyete dünyasının bir numaralı gündem maddesi oldu

Elif Gönlüm ile Gül Gölge Saygı sosyeteyi ikiye böldü

Cemiyet hayatından birçok ortak arkadaşı olan Elif Gönlüm ile Gül Gölge Saygı’nın kavgası, sosyete dünyasının bir numaralı gündem maddesi oldu…

Kavga, Gönlüm’ün bir dönem en yakın dostu olan Gölge’nin basketbolcu eşi Kerem Gönlüm’e samimi mesajlar attığını iddia etmesiyle başladı. Aylarca eski dostunun iddiaları karşısında suskun kalan Gül Gölge Saygı, sonunda dayanamadı ve kavgayı, mahkemeye taşıdı. Saygı’nın Elif Gönlüm’e “Beni tehdit ediyor” iddiasıyla açtığı davanın ardından da eski dostlar birbirlerine demediğini bırakmadı. Sosyetik davetlerin gediklisi olan Gönlüm ile Gül Gölge Saygı arasındaki düşmanlık, cemiyet dünyasını da 2’ye böldü.

YİNE GÖNDERME YAPTI!

Işıl Reçber, Zeynep Ilıcalı, Berrin Zorlu, Sitare Akdilek, Demet Sabancı Çetindoğan, Fulya Gündoğdu, Berrin Ertaş, Revna Demirören ve Melda Aksu gibi birçok sosyetiğin, Elif Gönlüm’ün yanında yer aldığı söyleniyor.

Saygı’nın cephesinde ise şu isimlerin olduğu konuşuluyor: “Güzide Duran Aksoy, Candan Kıramer, Ahu Orakçıoğlu, Şükran Güzeliş, Sema Basa, Esra Oflaz Güvenkaya, Arzu Savgı.”

Bu arada Saygı’yı ‘yuvasını dağıtmaya çalışmakla suçlayan’ Gönlüm ise dün bir kez daha şu imalı cümleleri kurdu: “Kusuru örtmeye çalışsan da, yaşadıklarından sonra geçmişte kalmayıp önüne baksan da, herkes kendisiyle yüzleştiği gün ortaya çıkar. Kimse ruhsal mertebesini yükseltmeden insan olamıyor.”

Kaynak: Takvim