Şahan Gökbakar’dan LGBT’li olay paylaşım

Şahan Gökbakar'dan LGBT'li olay paylaşım

Şahan Gökbakar'dan LGBT'li olay paylaşım

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştığı LGBT flamasının altına yazdıklarıyla tepki topladı.

Eşcinsellerin kabul edilmesine yönelik sözler yazan Gökbakar’a takipçileri tepki göstererek “Filminde gay kamyon şoförüyle alay eden adam mı söylüyor bu sözleri, dersler veriyor. Enteresan” şeklimde yorumlar yaptı.

Bazı takipçilerine yorum yazan Gökbakar’ın olay çıkaran paylaşımı ise çok sayıda beğeni aldı. 

Gökbakar fotoğrafa şunları yazdı: “Bu dunya uzerinde yasayan herkesin birbiriyle esit haklara sahip oldugunu, kimsenin bir digerinden ustun olmadigini, insanlari dil, din ve etnik kokenine gore ayirmak ne ise diger butun kimlikleriyle de ayirmanin yanlis ve haksiz oldugunu, her turlu ayrimciligin ve irkciligin karsisinda oldugunu dusunen herkesin LGBT kisilere saygi duymasi ve esitlik cabalarini desteklemesi gerekir. Turkiye bu anlayisa henuz uzak. Biliyorum, cunku henuz yeterince demokrat bireyler degiliz. Yada soyle diyelim herkes kendine demokrat;) Ama inaniyorum ilerleyen yillarda karsisindakini sadece insan olarak degerlendirmeyi ve saygi duymayi basaracak bu toplum. Aslinda herkes icindekini dokebilse medenice disari cok rahatlayacak da, neyse…Ben ustume duseni yapiyorum anlatarak bence dogru olani… Gerisi size kalmis… Not: Simdi asagiya binbir turlu,abuk sabuk, apir sapir, belki halaret iceren cahilce belki de fasistce yorumlar yapacak bazilariniz, ama olsun….”

İŞTE O PAYLAŞIM


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version