SON TV

Zaman ve Today’s Zaman Gazeteleri’nin yeni yayın yönetmenleri belli oldu

Zaman Gazetesi'ne atanan kayyumun ardından Zaman ve Today's Zaman Gazeteleri'nin yeni yayın yönetmenleri de belli oldu.

Zaman ve Today’s Zaman Gazeteleri’nin yeni yayın yönetmenleri belli oldu

Zaman Gazetesi Ercan Demir’e emanet. Ercan Demir daha önce Takvim Gazetesi’nin genel koordinatörlüğünü yapmıştı. Usta gazeteci Ercan Demir son olarak Bugün gazetesinin genel yayın yönetmenliğini yürütmekteydi. 

Today’s Zaman gazetesinin genel yayın yönetmeni ise Bercan Tutar oldu. Today Zaman’ın eski yayın yönetmeni Bülent Keneş’ti, Zaman’ın eski yayın yönetmeni ise Abdülhamit Bilici’ydi. 

Uzun yıllar Yeni Şafak’ta yazarlık yapan Bercan Tutar, son olarak yeni kurulan Yeni Yüzyıl gazetesinde yazmaktaydı.

BERCAN TUTAR KİMDİR?

1970’de Ağrı/Eleşkirt’in Yenigün (Asêb) köyünde dünyaya geldi. Adıyaman’da başladığı ilk ve orta öğrenimini Çanakkale İmam Hatip Lisesi’nde noktaladı. ODTÜ’de bir yıl okudu. Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkileri Bölümü’nü bitirdi. Metin yazarlığı ve danışmanlık firmalarında eğitmenlik yaptı. Gazeteciliğe 2003’te Yeni Şafak’ta başladı. Turkey Newsweek ve Sabah Gazetesi’nde (2007-2012) çalıştı. 2012’de Yeni Şafak’a geri döndü. İki çeviri, bir telif kitabı var. 2014’te ABD’nin İslam dünyasına yönelik siyasetini ve 21. yüzyılın jeo-stratejilerini ele aldığı “Kader Karanlık Değildir” isimli çalışması yayımlandı.

ETİKETLER: