SON TV

Diriliş Ertuğrul’da gerçek bir bir ortaya çıkıyor

Gümüştekin Aytolun ve Goncagül'ün oyunu obaları birbirine düşürdü. Diriliş Ertuğrul 51. Bölüm fragmanı yine nefes kesi

Diriliş Ertuğrul’da gerçek bir bir ortaya çıkıyor
  • Dizi
  • 17 Mart 2016 14:01

Diriliş Ertuğrul 51. bölüm fragmanı sevenleriyle paylaşıldı. Diriliş Ertuğrul son bölümde Tuğtekin ile Ertuğrul’un arası, Korkut Bey’in zehirlenip öldürülmesi ve Ertuğrul’un Banu Çiçek’i savunması sonrası açılmıştı. Tuğtekin, Doğan’ın Banu Çiçek’i obadan kaçırdığını öğrenince Doğan ve Turgut’u esir eder. Diriliş Ertuğrul 51. bölümde Aytolun gerçeği ortaya çıkacak mı?

Ertuğrul’un “Bedelini ödemediğimiz hiçbir zafer bizim değildir” sözü ile başlayan fragmanda Tuğtekin, Doğan ve Banu Çiçek için “İkisinin ölüsü ya da dirisi” diyerek peşlerine adam yollar. Ertuğrul, bütün bu olanları sakinlikle dinleyerek Tuğtekin’i teskin etmeye çalışır. Fragmanda Aytolun ile Selcan Hatun arasındaki konuşmaları dinleten Ertuğrul, Tuğtekin’e aslında Korkut Bey’i kimin zehirlediğini öğrenmesini sağlıyor. Dikkatle olayı seyreden Sungur Alp ise Aytolun’un kılıçla Selcan Hatun’a saldırınca ok ile onu vurarak durduruyor.

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında Banu Çiçek’in kaçısı obada Gümüştekin’in endişendirir. Bunun üzerine Sadettin Köpek’in yanına giden Gümüştekin, Banu Çiçek’in kaçtığın söyler. Sadettin Köpek’in ise bu duruma tepkisi farklı olacaktır. Bir uç beyliği teşekkül edip başına da Gümüştekin’i geçirir. Tuğtekin gerçekleri öğrendiği zaman ne yapacak? Banu Çiçek öldü mü? Aytolun cezalandırılacak mı?

ETİKETLER: