SON TV

Sivrisineklerden ve onun ısırıklarından kurtulmanın kesin çözümü!

Sivrisineklerden nasıl kurtulacağınızı düşünüyorsanız çözümü bu haberimizde! Peki Sivrisineklerden ve ısırıklarından nasıl kurtuluruz? Kesin çözümü!

Sivrisineklerden ve onun ısırıklarından kurtulmanın kesin çözümü!

Yaz aylarının baş belaları sivrisineklerden nasıl kurtulacağınızı düşünüyor musunuz? Sivrisineklerden kurtulmanın ve sivrisinek ısırıklarıyla baş etmenin kesin çözümünü mü arıyorsunuz? İşte sivrisineklerden ve ısırıklarından kurtulmak için bunları yapın!

KOYU RENKLİ KIYAFETTEN UZAK DURUN

Sivrisinekler benden uzak olsun diyorsanız yapmanız gereken en güzel şey ‘koyu renk’ giysilerden kaçmak olacak. Eğer Sivrisineklerin olduğu bir alana gidiyorsanız açık renkli giyinmeye özen gösterin. Eğer sivrisineklerin kendinizden uzakta olmasını istiyorsanız odanızın bir köşesine koyu renkli kıyafet asın. Sivrisinekler hemen ona gidecektir.

SÜPER KAHRAMANINIZ FESLEĞEN YA DA REYHAN

Sivrisineklere karşı en etkili süper kahramanlardan ikisi fesleğen ve reyhan! Odanızın ya da oturduğunuz alanda ikisinden birini bulundurursanız Sivrisinekler size dokunamaz!

DUŞ ALMAK

Unutmayın, Sivrisinekler tere, ayak kokusuna çok gelir. Bu nedenle yatmadan önce duş almayı adet haline getirirseniz Sivrisinekler sizi terkedecektir.

SOĞAN VE SARIMSAKSAVAR!

Aslında birini uzaklaştırmak için bu ikili efsane. Ama bizim işimiz şu anda Sivrisinekleri uzaklaştırmak. Amerika ve Kanada’da yapılan bir araştırmada yüzde 100 sonuç alınmış. Sivrisineklerin sarımsak ve sarımsak yağı olan yerlere katiyen yaklaşmadığı görüşmüş.

ADAÇAYI’NIN FAYDALARINDAN BİRİ DE BU!

Adaçayı demleyin; hem sivrisinekleri kovarsınız, hem de hastalıkları…

SÜSLÜ PÜSLÜ KOVUCU

Karanfil sivrisinekleri rahatsız ediyor. Eee buna bir de limonu eklerseniz hem görüntü güzelleşir hem de sivrisineklere güle güle dersiniz. Limonu kesin, üzerine karanfilleri batısın. İşte bu kadar…

KAHRAMANIMI LİMON KOLONYASI

Limon kolonyasını kim sevmez? Tabii ki sivrisinekler!

ALOE VERA İLE KAŞINTIYA SON

Evet, diyelim ki engelleyemediniz ve sizi ısırdılar. Aloe Vera ve kabartma tozunu suya katıp macun yapın. Bu karışımı ısırıkların üzerine sürün. Geçmiş olsun.

MUZ KABUKLARINI DOLABA ATIN

Muz kabukları desek inanır mısınız? Ama inanın! Yediğiniz muzların kabuklarını atmayın. Çünkü kabuğun iç kısmı sivrisineğin soktuğu bölge üzerinde inanılmaz bir etki sağlıyor. Bu bölgede kısa sürede kaşıntı hissi azalıyor. Eğer acil durumlar için önceden tedarikli olmak istiyorsanız sivrisinek ısırıkları için buzlukta muz kabuklarını saklayın!

SABUNLA KAŞINTISAVAR

Sabunu ıslatıp ısırığın üzerine sürün. İşte tüm kaşıntı gitti…