Hazal Kaya Ali Atay’dan yatak pozu!

Yıllardır süren birlikteliklerini nihayet resmiyete dönüştüren Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinden takipçilerini kıskandıracak bir paylaşım geldi. Kısa süre önce 11 haftalık hamile olduğunu açıklayan Kaya, 4 milyonu aşkın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yatak pozlarını paylaştı.

Taze evli çiftin bu pozları fan sayfaları tarafından büyük ilgi görürken, Hazal Kaya’nın makyajsız hali dikkatlerden kaçmadı. Bizim Hikaye’nin final yapmasıyla doğacak çocuğuna vakit ayıran Hazal Kaya, makyajsız haliyle de takipçileri tarafından beğenildi.

Bebeğimiz 11 haftalık oldu: Öte yandan Hazal Kaya, hamile olduğunu şu sözlerle duyurmuştu: “Açıklamaktan çok mutluluk duyuyorum ki; evet hamileyim. Bebeğimiz tam 11 haftalık oldu. İlk 2 ay bebek için hassas zamanlar olduğu için hak verirsiniz ki paylaşmak istemedik. Son kontrolümüz çok iyi geçti ve sevinçle mutluluğumuzu paylaşmak istedik”

Peki 1990 doğumlu Hazal Kaya kimdir?: Kaya ilkokulu Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda, liseyi İstanbul İtalyan Lisesi’nde okumuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans bölümüne 2009 yılında girmiştir. Annesi ve babası avukat olan Hazal Kaya, İstanbul Balat’ta büyüdü.

1997’de annesi ve babası ayrıldıktan sonra annesiyle yaşamaya başladı. Sanatın çeşitli alanlarıyla küçük yaşlarda ilgilenmeye başlamış ve 4.5 yaşında keman, 7 yaşında bale dersleri almaya başladı. Lisede, okulun tiyatro kolunda ve korosunda olan Hazal Kaya lise devam ederken katalog çekimlerine ve bazı ajanslara da başvuruda bulundu.

Lisede eğitim hayatına devam ederken Cola Turka’nın reklam yüzü oldu. 2006 yılında Acemi Cadı dizisinde 46. bölümde konuk oyuncu olarak yer aldı. Pelin karakterini oynadı. 2007 yılında lise 2. sınıftayken ilk kez Genco adlı bir televizyon dizisinde başrol oynadı.

Kanal D’de yayınlanan, Halit Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal Ziyagil dönüm noktası olmuştur. Aşk-ı Memnu’dan sonra çeşitli projelerde yer alan Hazal Kaya, son olarak Bizim Hikaye dizisinin başrol oyunculuğunu üstlenmiştir.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version