HSK Genel Sekreterliği için ön plana çıkan sürpriz isimler

HSK genel kurulu dün gerçekleştirilen yeni hakim savcılara ilişkin kura töreni ardından Yargıtaya yeni isimler atadı.

Bu göre Eski Adalet Bakan Yardımcısı Yakup Moğol, HSK Genel Sekreteri Seyfi Han, Ankara Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Çiftçi, İstanbul Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Okan Albayrak, İstanbul BAM Daire Başkanı Hakan Türkön ve Ankara BAM Ceza Daire Başkanı Yeşim Garipoğlu Özen Yargıtay üyeliğine seçildi.

GENEL SEKRETERLİK İÇİN SÜRPRİZ İSİM
HSK’da Seyfi Han’dan boşalan Genel Sekreterlik koltuğu ile ilgili kulisler de hareketli. Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürü Turan Kuloğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Reşat Sağlık’ ve Bakırköy Adliyesi Komisyon Başkanı Atilla Öztürk’ün HSK Genel Sekreterliği için konuşulmaya başladığını duyurmuştu. HSK Genel Sekreterliği için Genel Sekreter yardımcılarından Murat Pala’nın da HSK Genel Sekreterliği için isminin geçtiği kulislere yansıdı.

Bilindiği gibi HSK Genel Sekreterliği adı geçen iki Genel sekreter yardımcısı kritik bürolarda görev alıyor. Genel Sekreter yardımcısı Reşat Sağlık Kararname Bürosundan sorumlu olurken, Genel Sekreter Yardımcısı Murat Pala ise Disiplin Bürosundan sorumlu olarak görev yapıyor.

 


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version