Jandarma’dan kaçak maskeye operasyon

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; yapılan istihbarı çalışmalar ve fiziki takip neticesinde, Sultangazi’de (M.C.) isimli şahsın sahibi olduğu tekstil atölyesinde, fırsat bulduklarında piyasaya sürülmek üzere, izinsiz ve belgesiz maske üreterek stokladığı bilgisini aldı.

HAKSIZ KAZANÇ SAĞLAYACAKLARDI

Elde edilen bilgiler ışığında, izinsiz ve belgesiz üretilerek stoklanan maskelerin piyasaya sürülerek haksız kazanç elde edilmesi ile vatandaşlarımızın bu maskeleri kullanmasının önüne geçilmesi maksadıyla harekete geçen jandarma ekipleri, belirlenen adrese operasyon düzenledi.

Seri olarak maske ürütebilecek makinelerle donatılan atölyenin tamamında maske üretimi yapıldığını gören jandarma ekipleri burada yaptıkları aramada piyasa değeri yaklaşık 700.000 TL. olan 800.000 adet maske ele geçirirken, iş yeri sahibi (M.C.) isimli şahsı gözaltına aldı.

İŞ YERİ MÜHÜRLENDİ

Jandarma ekipleri tarafından şüpheli (M.C.) hakkında adli ve idari işlemlere başlanılırken, ele geçirilen 800.000 adet maske İçişleri Bakanlığının Genelgesi doğrultusunda kamu yararına kullanılmak üzere İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edildi.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version