Kadın dizisinin 43. yeni bölüm fragmanında çocuklar kaçırılıyor! İşte Kadın 43. yeni bölüm fragmanı

SON TV /DİZİ ÖZEL

Kadın 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kadın 43. bölümde neler olacak? 42. son bölümde kaçırılan Arif ortaya çıkıyor. Yüzü gözü morluk içinde olan Arif Bahar’a ‘Ben senin için senden vazgeçtim. Ama seni senden nasıl korurum ki? Ona nasıl sarıldığını gördüm’ diyor. Kadın 43. yeni bölüm fragmanında Şirin yine kötü bir plan peşinde.

KADIN 43. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kadın dizisi 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kadın’ın yeni bölümüne Şirin ve Pırıl’ın Bahar’ı bitirmek için yaptığı ortaklık damga vuracak. Pırıl ve babasıyla buluşan Şirin, Bahar ve Sarp’ın arasını tamamen bozmak için yaptığı korkunç planı açıklıyor. Şirin’in ‘O kadın cezasını çekecek. Bahar öyle korkunç öğrenmeli ki, Sarp’ın açıklama yapacak fırsatı bile olmamalı’ sözleri karşısında Pırıl bile dehşete düşüyor.

43. BÖLÜMDE ÇOCUKLAR KAÇIRILIYOR!

Kadın 43. yeni bölüm fragmanında Nisan ve Doruk, okullarına gelen bir adamın Sarp’ın arkadaşı olduğunu söylemesiyle ona inanıp adamla beraber gidiyorlar. Çocukları Nezir’in adamlarının kaçırdığı düşünülüyor. Kadın dizisinin 43 yeni bölümde neler olacağı merak konusu. İşte Kadın 43. yeni bölüm fragmanı…

KADIN 43. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

https://www.youtube.com/watch?v=dmApn3-vtD0

FOX Tv’de yayınlanan Kadın dizisinin 43. yeni bölümünde Sarp, Bahar ve çocuklarına dönebilecek mi? Bahar’ın peşinde olan Nezir’in adamları Arifi kaçırıp dövmüştü. Kadın 42. son bölümde Bahar Arif’i çok sevdiğini söylüyor. Sarp ise Şirin’in şantaj için çektiği fotoğrafların peşine düşür. Enver, fotoğrafların silindiğini Sarp’a söylediğinde Sarp artık Baharla arasında engel kalmadığını düşünecektir. Fakat işin Nezir kısmı vardır.yo Kadın dizisi 43. yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de FOX Tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

KADIN 42. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın dizisinin 42. son bölümünde Sarp, Enver ve Hatice’nin evine giderek Şirin’den o fotoğrafları silmesini ister. Şirin’in babası Enver, fotoğrafların silindiğini söyler. Sarp, Bahar ve çocuklarına ulaştırmaları için Enver’e para verir. Parayı kabul etmeyen Enver, Sarp’ı kovar. Hatice hanım ‘Bahar ve çocukların paraya ihtiyacı var’ deyip Sarp’tan parayı gizlice alır.

ARİF PERİŞAN HALDE EVE DÖNER!

Arif kaçırıldığı adamlar tarafından fena halde dövülür ve yol kenarına atılır. Arif’i gören Bahar ve çocuklar çok üzülür.

BAHAR ARİF’İN HALİNE ÇOK ÜZÜLÜR

Arif’in perişan halini gören Bahar ne olduğunu sorar. Arif bir şey anlatmaz. Bahar hastaneye gitmeyi teklif eder ama Arif kabul etmez. Bahar’ın babası Enver yanına gelir. Arif’i sorar, Bahar da gözyaşları içinde onu dövdüklerini ağzının burnunun kan içinde olduğunu anlatır.

“HEPSİ BENİM YÜZÜMDEN”

Sarp evde düşüncelere dalmıştır. Yanına gelen karısı ne olduğunu sorar. Sarp da gözyaşları içerisinde, “çok fakirler. Hiçbir şeyleri yok. Sadece sefalet” der. Bu yaşananların kendi yüzünden olduğunu söyleyerek “Allah beni kahretsin” der.

CEYDA HIRSIZLIKLA SUÇLANIYOR!

Ceyda, Doktor’un çocuğu Bora’ya bakmaya başlar. Bora, Doruk’un kendisinden istediği oyuncağı Ceyda’nın çantasına koyar. Ceyda’nın çantasında oyuncağı gören Jale Ceyda’yı işten kovar ve onu hırsızlıkla suçlar. Sonradan gerçeği Bora’dan öğrenen Doktor Jale yaptığından pişman olur.

“NEDEN BABAM EVE GELMİYOR?”

Bahar çocuklarını uyutmak için yanlarına gelir. Doruk ve Nisan evlerine hep anneannelerinin, Ceyda’nın, Yeliz’in, dedelerinin geldiğini neden babasının gelmediğini Bahar’a sorar. Bahar şaşırır. Babalarının da geleceğini söylese de Doruk ve Nisan onu aramasını ister. Bahar arayamayacağını çünkü telefon numarasının onda olmadığını söyler. Çocuklar, anneannelerine seslenir. Hatice yanlarına gelince, babasının telefonunun onda olup olmadığını sorar. Hatice kendisinde de olmadığını söyler.

KADIN SON BÖLÜM İZLE


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version