SON TV

Karaman’da Ceza İnfaz Personeli Günü coşkuyla kutlandı

Karaman’da 6 Haziran Ceza İnfaz Personeli Günü kapsamında düzenlenen etkinlikler, Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen final programıyla sona erdi. Programda konuşan Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz Ünver, ceza infaz kurumlarının yalnızca cezaların infaz edildiği yerler değil, bireylerin yeniden topluma kazandırıldığı dönüşüm merkezleri olduğunu vurguladı.

Karaman’da Ceza İnfaz Personeli Günü coşkuyla kutlandı

SON.TV/KARAMAN

Karaman’da 6 Haziran Ceza İnfaz Personeli Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler, Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programla tamamlandı.

Programa Karaman Valisi Hayrettin Çiçek, Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz Ünver, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Osman Yılmaz, hakimler, Cumhuriyet savcıları, adliye personeli, ceza infaz kurumu çalışanları ve aileleri katıldı.

 

BAŞSAVCI ÜNVER: CEZAEVLERİ BİRER DÖNÜŞÜM MERKEZİDİR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşan Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz Ünver, insan onurunu esas alan ceza adalet sisteminin önemine dikkat çekti.

Ünver konuşmasında, “Ceza infaz kurumlarımız yalnızca cezaların infaz edildiği demir parmaklıklardan ibaret değildir. Bu kurumlar; eğitim, mesleki faaliyetler ve sosyal çalışmalarla suç işleyen bireylerin ıslah edildiği, yeniden topluma kazandırıldığı dönüşüm merkezleridir” dedi.

 

CEZA İNFAZ PERSONELİ ADALETİN VAKARINI TEMSİL EDİYOR

Ceza infaz kurumları ve denetimli serbestlik müdürlüklerinde görev yapan personelin büyük bir fedakârlıkla çalıştığını belirten Başsavcı Ünver, “Ceza infaz personelimiz insan onurunu önceleyen anlayışla görev yaparken aynı zamanda devletimizin gücünü ve adaletin vakarını temsil etmektedir” ifadelerini kullandı.

Ünver ayrıca görevleri başında şehit olan adalet personelini ve tüm şehitleri rahmet ve minnetle andığını belirterek programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

KARAMAN ADLİYESİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Program kapsamında Karaman Güzel Sanatlar Lisesi Müdür ve öğretmenlerinden oluşan orkestra sahne aldı.

Orkestra eşliğinde Adliye, Ceza İnfaz Kurumu ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personelinden oluşan Karaman Adliyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından seslendirilen solo ve koro eserler katılımcılardan büyük alkış aldı.

 

DERECEYE GİREN PERSONELE ÖDÜL VERİLDİ

6 Haziran Ceza İnfaz Personeli Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen sosyal, kültürel ve sportif yarışmalarda derece elde eden personele ödülleri takdim edildi.

Ödüller, Karaman Valisi Hayrettin Çiçek, Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz Ünver ve Adalet Komisyonu Başkanı Osman Yılmaz tarafından verildi.

Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

ETİKETLER: #Karaman #CezaİnfazPersoneliGünü #TubaErsözÜnver #HayrettinÇiçek #AdaletBakanlığı #CezaİnfazKurumu #DenetimliSerbestlik #KaramanAdliyesi