Kubilay Aka’dan beğeni yağmuruna tutulan 29 Ekim paylaşımı! İşte Kubilay Aka ve Miray Daner’in o fotoğrafı

Çukur dizisinde performansıyla birçok kişi tarafından hayranlıkla takip edilen ünlü oyuncu Kubilay Aka, sevgilisi Miray Daner ile birlikte fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Vatanım Sensin dizisi birlikte rol alan ve daha sonra aşk yaşamaya başlayan Kubilay Aka ve Miray Daner çifti, İstanbul Bağdat Caddesi’ndeki Cumhuriyet Bayramı kutlamasına katıldı. Ellerinde Türk bayrağı ve Atatürk posteriyle yürüyüşe katılan ünlü çift bu anlarını ‘Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa!’ notuyla sosyal medyadan paylaştı.

Kubilay Aka’nın Cumhuriyet Bayramı paylaşımı kısa sürede yüz binlerce beğeni ve yorum aldı.

225 BİN KİŞİ TARAFINDAN BEĞENİLDİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinliklerine katılan ünlü oyuncu Kubilay Aka, sevgilisi ile birlikte poz verdikleri fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Aka paylaşıma, “Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa!” notunu ekledi. Aka’nın paylaşımı takipçileri tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Aka’nın paylaşımını 225 bin takipçisi beğendi.

“BU KADAR UYUMLU BİR FOTOĞRAF GÖRMEMİŞTİM”

Paylaşıma yorum yapan Aka’nın bir takipçisi, “Kalbimin orta yerinde bu nasıl bir cumhuriyet!’ temasına bu kadar uyumlu bir fotoğraf daha görülmemişti.” yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, “Magazin ilişkinize bir Atatürk ve bayramımızı alet etmediğiniz kalmıştı o da oldu.” yorumunu yaptı.

VATANIM SENSİN SETİNDE AŞK BAŞLAMIŞTI!

Vatanım Sensin’de üvey abi-kardeşi canlandıran ve rolleri gereği yapımcıyla yaptıkları anlaşmadan dolayı aşklarını saklamak zorunda kalan Kubilay Aka ve Miray Daner çifti, dizi bittikten sonra ise aşklarını doyasıya yaşamaya başlamıştı.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version