MasterChef’te bireysel dokunulmazlığı Duygu kazandı

MasterChef'te bireysel dokunulmazlığı Duygu kazandı

TV8’de yayınlanan yemek yarışması programı MasterChef’in dün akşam yayınlanan bölümünde, mücadeleler yoğun geçti.

Danilo, Mehmet ve Somer şeflerin istediği yemekleri en iyi yapan takım dokunulmazlığı alırken, oyunu kaybeden takımda da haftanın ilk eleme adayları belirlendi.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef Türkiye’nin 55. bölümünde Duygu bireysel dokunulmazlığı kazanarak eleme adayını seçti. Duygu, mavi takımdan 1. eleme adayı olarak Serhat’ın adını verdi.

Mavi takımda oy eşitliği sağlanması üzerine diğer eleme adayını takım kaptanı belirledi. Mavi takımın kaptanı Furkan, eleme adaylığına Özgül’ü gönderdi.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KIRMIZI TAKIM KAZANDI

Takım dokunulmazlığı oyununda, şefler takımlardan sokak lezzetleri yapmalarını istedi. Arnavut ciğeri, patates kızartması, nohutlu tavuk pilav, adana dürüm, maç köftesi, balık ekmek, şambali tatlısı, turşu suyu ve ayranın menüde olduğu gecede şefler yarışmacılara 1 saat zaman tanıdı.

Verilen sürenin dolmasının ardından yarışmacıların yaptığı yemeklerin tadına bakan şefler, gecenin en iyi menüsünün kırmızı takıma ait olduğuna karar verdi. Haftanın 1. dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazanırken mavi takım ise bireysel dokunulmazlık için tekrar mutfağa geçti.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN: DUYGU

Eleme potasına girmemek için mücadele eden mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyununda Mehmet Şef’in imza tabağını hazırladı.

Hors D’oeuvres tabağını hazırlamak için kırmızı takımda öne çıkan isimler Duygu, Furkan, Serhat, Esra oldu.

Gecenin dördüncüsü Furkan, üçüncüsü ise Serhat oldu. Gecenin en iyi tabağını hazırlayarak, bireysel dokunulmazlığı kazanan isim de Duygu oldu.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version