8 Temmuz 2026 · Çarşamba · Özel Haberin Kaynağı
SON TV
SON DAKİKA
İçişleri Bakanlığı

Nazimiye’nin yeni kaymakamı Pınar Ayaz görevine başladı

İçişleri Bakanlığı tarafından Tunceli’nin Nazımiye Kaymakamlığı görevine atanan Pınar Ayaz, düzenlenen karşılama programının ardından görevine resmen başladı. Kaymakam Ayaz, vatandaş odaklı ve iş birliği içerisinde çalışacaklarını söyledi.

 

SON.TV/TUNCELİ

İçişleri Bakanlığı tarafından Nazımiye Kaymakamlığı görevine atanan Pınar Ayaz, ilçedeki görevine resmen başladı. Hükümet Konağı önünde kurum amirleri tarafından karşılanan Kaymakam Ayaz, daha sonra makamına geçerek ilçedeki idari çalışmalar ve yürütülen hizmetlerle ilgili brifing aldı.

KURUMLAR TARAFINDAN KARŞILANDI

Göreve başlaması dolayısıyla düzenlenen karşılama programında kurum amirleriyle bir araya gelen Kaymakam Pınar Ayaz, ilçede devam eden kamu hizmetleri hakkında bilgi aldı. İlk mesaisine başlayan Ayaz’ın önümüzdeki günlerde ilçe genelindeki kurumları ziyaret etmesi bekleniyor.

AZİM VE KARARLILIKLA ÇALIŞACAĞIZ”

Göreve başlamasının ardından açıklamalarda bulunan Kaymakam Pınar Ayaz, Nazımiye’ye hizmet edecek olmaktan büyük onur duyduğunu belirtti.

Kaymakam Ayaz, “İlçemizin gelişimi, huzuru ve vatandaşlarımızın refahı için tüm kurumlarımızla iş birliği içerisinde çalışacağız. Nazımiye’nin daha iyi noktalara ulaşması ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının en kısa sürede karşılanması adına azim ve kararlılıkla görevimizi sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLENDİ

Nazımiye Kaymakamlığı tarafından yapılan paylaşımda ise Kaymakam Pınar Ayaz’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunularak, ilçeye yapacağı hizmetlerde başarı dilekleri iletildi.

ETİKETLER: #PınarAyaz #Nazımiye #Tunceli #Kaymakam #İçişleriBakanlığı #HSK #SonTV