Pucca kimdir? Pucca, Şam, Burry ve Soprano neden gözaltına alındı?

Sosyal medya fenomenlerine dev bir operasyon düzenlendi. Aralarında Pucca, Şam, Burry ve Soprano‘nun da bulunduğu çok sayıda isim gözaltına alındı. Herkes nedenini merak ediyor, hepsi ve daha fazlası ise haberimizde yer alıyor.

Kişisel bloğunda yazdığı yazılarla ünlenen Pucca lakaplı Selen Pınar Işık İstanbul’da yapılan uyuşturucu kapsamında gözaltına alınan Pucca merak konusu oldu. Peki, Pucca kimdir? İşte, bilinmeyenleri..

PUCCA KİMDİR?

Asıl ismi Selen Pınar Işık, 3 Haziran 1987 yılında İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dünyaya geldi. Karşıyaka Kız Lisesi’nden mezun olan Pucca Üniversitede önce Radyo Televizyon Sinema ardından da Gazetecilik’le iki üniversite bitirdi.

ÜVEY BABASININ KENDİSİNİ TACİZ ETTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Pucca’nın anne ve babası kendisi küçükken boşandıktan sonra, 8 yaşındayken kız kardeşi ile birlikte babasının yanına taşınmıştır. Pucca, üvey babasının kendisini taciz ettiğini bu yüzden annelerinin yanından ayrılmak istedeğini yıllar sonra açıklamıştır.

PUCCA NE DEMEK?

Selen Işık’a hediye edilen bir oyuncağın öyküsü ise Pınar Selen Işık’a ilham olmuştur. Koreli bir çizgi film kahramanı olan Pucca kahramanı kör ve sağık küçük bir kız, sevgilisini öpebilmek için sürekli peşinden koşan karakterin oyuncağı Işık’a hediye edildikten sonra yazar bu takma adı kullanmaya başladı.

OYUNCU OSMAN KARAGÖZ İLE EVLENDİ

Pucca, 2015 yılında 27 yaşındaki oyuncu Osman Karagöz ile evlendi. Çiftin bu evlilikten bir oğlu bulunurken, 2017 yılında boşanma kararı aldılar.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version