Söz 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Söz 63. yeni bölüm fragmanında Yavuz’a kelepçe takılıyor!

Söz 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 63. yeni bölüm fragmanı yeni bölümden çok özel sahnelerle ekrana geldi. Söz 63. yeni bölüm fragmanında Yavuz’a kelepçe takılıyor!

Söz  Albay Erdem Nazlı’yı görüyor. Erdem’i yeni bölümde katlanılması zor bir acı bekliyor..

Söz 63. yeni bölüm fragmanı bugün Star TV’de yayınlandı. Yürekleri burkan bir bölümden sonra gelen yeni fragmanda; Albay Erdem hastanede yaşam savaşı veren kızının başındadır. Kızının durumunun ciddiyetini koruduğu görülüyor. Eylem ile Fethi ise bir çatışmanın tam ortasında kalıyor. Ateş ederek yere düşüyorlar. Ancak ikilinin akıbeti belli değil. Söz yeni fragman Yavuz’un ‘Aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer; aşka öyleyse ne diye hayret ediyorsun, etme..’ sözleri ile bu sahneler gösteriliyor. İşte Söz 63. yeni bölüm fragmanı…

https://www.youtube.com/watch?v=1ZENBotYwk0

Yaşam mücadelesini bir kez daha kazanan Yavuz, Albay Erdem’e büyük destek oluyor. Tim yaşanan her şeye rağmen dik duruşundan taviz vermiyor. Söz dizisinde Tim için yas günü.. Kelimeler susuyor, gözyaşları konuşuyor. İşte son bölümde yaşananlar…

SÖZ 62. SON BÖLÜM ÖZETİ

Dragan korkunç bir oyun oynuyor. Bu oyun Albay Erdem başta olmak üzere herkesi paramparça ediyor. Albay Erdem’in evine bomba gönderen Dragan Albay Erdem’e büyük bir acı yaşatıyor. Eşi Güler paketi açtığında bombayı fark ediyor ve kızı Nazlı’ya koşuyor. Bomba patlıyor. Albay Erdem de telefonda olanları duyuyor. Erdem koşarak eve gidiyor. Evin önünde insanlar ve polis ekipleri var. ‘Nazlı’ diye haykırarak içeri koşuyor. Erdem ile Ateş’in acılar ortak.

YAVUZ’UN YAŞAMA İNADI

Yavuz hain pusudan sağ çıkıyor; ama hastanede durumu kritikliğini koruyor. Vücudundan 7 kurşun çıkarılıyor. Yavuz’un iyileşmesi mucize gibi görünse de Yavuz hastanede yeniden gözlerini açıyor. Ustası Turan ve Kopuk’un da destekleri ile Yavuz ayağa kalkıyor. Savcı Derya onu bir an bile Yavuz’u yalnız bırakmıyor. Tim de Yavuz’un durumunu sonradan öğreniyor.

ERDEM’DEN YAVUZ’A: SEN NASIL DAYANDIN BU ACIYA

Erdem, Yavuz ile dertleşiyor ve daha önce hem nişanlısını hem de karısını kaybeden Yavuz’a bu acıya nasıl dayandığını soruyor. Yavuz ‘O acı hep orada. Ne zaman bir Türk bayrağı görsem onu izlerdim. Bütün acılarım dinerdi. Şanlı bayrağımız dalgalanıyor. Bu her şeye değer’ diye tüyleri diken diken eden bir konuşma yapıyor. Yavuz’un bu sözleri Erdem’i derinden etkiliyor.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version