SON.TV/ANKARA
Yargıtay 2. Ceza Dairesi Başkanı Yusuf Kuzu, görev yaptığı Yargıtay’da düzenlenen törenle uğurlandı. Kuzu’nun ailesi, yakınları ve yargı mensupları, acı kaybın ardından aynı salonda buluştu.
Türk bayrağına sarılı tabutun etrafında toplanan meslektaşları, Kuzu’ya son görevlerini yerine getirdi. Yargıtay’daki tören, yüksek yargının yaşadığı kaybı ve meslektaşlarının vedasını bir araya getirdi.
YARGITAY BAŞKANI VE MESLEKTAŞLARI OMUZ VERDİ
Törenin ardından Kuzu’nun naaşı, Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez ve meslektaşlarının omuzlarında taşındı.
Paylaşılan fotoğraflarda, yargı mensuplarının tabutun çevresinde toplandığı ve taşınmasına yardımcı olduğu görüldü. Türk bayrağına sarılı tabut, Yargıtay binasının merdivenlerinden birlikte indirildi.
TÖREN SALONUNDA SON BULUŞMA
Tören fotoğraflarında, salonun iki yanında sıralanan kalabalık ve Kuzu’nun tabutunun çevresindeki birliktelik dikkat çekti. Katılımcıların yakalarında Kuzu’nun fotoğrafını taşıdığı görüldü.
Tabutun başındaki “Yusuf Kuzu, 1964–2026” yazısı ve önüne yerleştirilen fotoğrafı, meslektaşlarının son vedasına eşlik etti.
KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ
Yusuf Kuzu’nun sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. 62 yaşındaki Kuzu’nun vefatı, ailesi ve yakınlarının yanı sıra yargı camiasında da üzüntüyle karşılandı.
HSK’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Hâkimler ve Savcılar Kurulu da yayımladığı taziye mesajında, Kuzu’nun vefatından duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi.
Kurul, Kuzu’ya Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve yargı camiasına başsağlığı ve sabır diledi.
ÇİMŞİT MEZARLIĞI’NDA TOPRAĞA VERİLECEK
Açıklanan cenaze programına göre Kuzu’nun naaşı, Yargıtay’daki törenin ardından Sincan’daki Çimşit Mezarlığı Camii’ne götürülecek. İkindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çimşit Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

SON.TV’DEN BAŞSAĞLIĞI
SON.TV ailesi olarak merhum Yusuf Kuzu’ya Allah’tan rahmet; acılı ailesine, yakınlarına, meslektaşlarına ve yargı camiasına başsağlığı, metanet ve sabır diliyoruz. Mekânı cennet, ruhu şad olsun.
ETİKETLER:,#yusufkuzu #yargıtay #ömerkerkez #hsk #yargıcamiası #cenazetöreni #ankara #sontv









