Ünlü avukat dolandırıcıları alt etti

Ünlü avukat Dr. Rezan Epözdemir’in geçtiğimiz günlerde telefonu çaldı. Arayan kişi İstanbul Vali Yardımcısı Halil Avşar olduğunu iddia ediyordu. Öğrenciler için tablet almak istediklerini, bunun için 700 tablet karşılığı bağış talep ettiklerini söyledi.

Ünlü avukat, valiliğin resmi hesabına göndermek üzere bağış yapabileceğini belirtti. Fakat karşıdaki kişi başka bir İBAN hesabı verebileceğini anlattı. Hatta Epözdemir’in telefonuna bir İBAN gönderdi. Şüphelenen Epözdemir, İstanbul Valiliği’ni aradı ve valiliğin böyle bir talebi olup olmadığını sordu. Valilikten böyle bir çalışmalarının olmadığını öğrendi. Arayan kişi de Vali Yardımcısı Halil Avşar değildi.

Karşısındaki kişilerin dolandırıcı olduğunu netleştiren Epözdemir, kendisine verilen İBAN hesabına ‘5 kuruş’ para gönderip açıklama bölümüne ise “ahlaksız dolandırıcılar” yazdı.

İBAN hesabını sahibi ve kendisine ulaşılan telefonun üzerine kayıtlı olduğu kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıklayan Dr. Rezan Epözdemir, telefon dolandırıcılarına karşı dikkatli olunması tavsiyesinde bulundu.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version