Yargıtay üyeliği için sürpriz isim
Yargıtay’da son dönemde 16 üye emekliye ayrıldı. Yargıtay’a yeni üyelerin bu hafta içinde seçileceğini SONTV duyurmuştu. Yargıtay üyeliğine seçilecek 8 isim için kulisler hareketlendi. Kulislerde konuşulan flaş isme SONTV ulaştı.
Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından Yargıtay’a 8 üye bu hafta içerisinde seçilecek. Yargıtay üyeliği için kulislerde konuşulan isimleri SONTV duyurmuştu.
SÜRPRİZ İSİM
SONTV, Yargıtay üyeliği seçimleriyle ilgili kulislerde konuşulan o sürpriz isme ulaştı. Kulislere göre, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Destek ve Mali Hizmetler Genel Müdürlüğü yapan Mehmet Tuncer’in de Yargıtay üyeliği için adının geçtiği öğrenildi.
2022’DEN BU YANA GÖREV YAPIYOR
Hakim olan Mehmet Tuncer 2022 yılı Temmuz ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın imzasıyla Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Destek ve Mali Hizmetler Genel Müdürlüğü’ne atanmıştı.

Mehmet Tuncer
