Yaşlanmayan bir cilt için doğal peloid yüz maskesi!

Termalife, yaşlanmayan bir cilt için muhteşem bir ürün geliştirdi. Bu ürün doğanın bize sunduğu peloidlerden elde edilen doğal bir maske… Peki nedir o peloid? Peloid; cildinizin canlı, parlak, pürüssüz olmasını sağlayan ipeksi ve kusursuz cilt güzelliğinin en önemli doğanın hediyesi bir toprak maddesidir.  Peloid toprak grubundan olup doğallığı, organik ve inorganik olmasıyla bilinen kadın, erkek herkesin kullanabileceği humik asit oranı yüksek bir çamur türüdür.

Humik asit ise, topraktaki organik maddelerin ana içeriği humustur. Humik asit ise humusun en aktif maddesidir. Hiçbir yan etkisi bulunmayan güzellik iksiri Peloid tüm cilt tiplerine uygundur. Zengin minarelerle sahip olan peloid kokusu olmamasıyla bilinmektedir. Tüm vücuda uygulanabilen peloid, kan dolaşımını düzenlemekte ve su tutma özelliği sayesinde cildin nem kaybını önlemektedir. Lekeli ciltler içinde birebir olan peloid cilde pürüzsüzlük ve canlılık katarak gençleşmeye yardımcı olmaktadır. Romatizma, kireçlenme gibi sağlık problemleri yasayan kişilerinde kullanabileceği peloid genç bir görünümün yanında kişilere sağlıklı bir hayatın kapılarını da açmaktadır.

TERMALİFE NE YAPTI?

Peloidlerin inorganik kısmını oluşturan mineraller peloid çeşidine göre farklılık gösterir. Dünyada özel alanlardan çıkarılan peloidlerin organik bölümünü oluşturan humik bileşenler özellikle ölü bitki dokularının yüzyıllar içinde yeniden şekillenmesiyle meydana gelir. Geçmişten günümüze birçok hastalığın tedavisinde kullanılmış olan peloidler; inorganik (mineraller) bileşenlerin yanısıra organik bileşenlere sahip olmasıyla klasik killerden ayrılır.

Sipariş ve ayrıntılı bilgi için https://www.termalife.com.tr/ adresine tıklamayı ve cildiniz için en doğru seçimi yapmayı unutmayın!

 

Cilt için faydalı; magnezyum, kalsiyum, çinko gbi minerallere sahip olan peloidler, montmorillonit, kaolinit gibi son yıllarda cilt problemlerinin çözümünde popüler olan mineralleri de bünyesinde barındırır.

HUMİT ASİT NEDİR?

Humit asit, doğal tedavide peloid banyoları şeklinde onarıcı madde olarak kullanılan ve vücut üzerinde birçok olumlu etkiye sahip doğal moleküllerden biridir.

Yapılan araştırmalarda, humik maddelerin 60’dan fazla mineral içerdiği gösterilmiştir. Peloid içeriklerinden biri olan Humik Asit, Avrupa Birliği Kozmetik İçerikleri listesinde ‘Cilt Nemlendirici’ olarak sınıflandırılmıştır.

Humik maddeler uygulandığı zaman hücreler büyük miktarda oksijen ve besleyici madde ile desteklenmektedir. Metabolik işlemler uyarılmakta, zararlı maddeler vücuttan atılmaktadır. Humik içerikler; antitoksik, antialerjik ve antiinflamatuvar gibi özellikler gösterir. Humik içerikler güçlü antioksidanlar olup hücrelere zarar veren serbest radikalleri temizleyerek anti-aging özellik gösterir.

PELOİD, KİLDEN FARKLIDIR

Peloidler killer gibi mineral kaynaklıdır. Ancak peloidlerin değişen oranlarda organik içerik barındırması tedavi edici olarak kullanılmalarını sağlar. Peloid içeriği olan humik maddeler amorf yapıdadır. Kil ise yaprakçıklar halinde kat kattır. Killer elektrik yüklüdürler ve magnet gibi davranır, besin maddelerini çekerler ve tutarlar.

Düzenli peloid uygulaması cildi arındırır, renk tonunu eşitler, koyu halka ve ince çizgi görünümlerinin azaltılmasına yardımcı olur. Peloid mineralleri cilt üzerinde ölü tabakanın atılması ve cilt dokusunun iyileştirilmesi özelliklerine sahiptir.

Peloid bileşenlerinden Humik Asit ölü deriye nazikçe peeling yaparak pürüzsüz ve genç derinin oluşumuna yardımcı olur.

Tedavi amaçlı eğlenceli “Peloid Havuzları” portföyüne de sahip olan Yakaza Group; birçok otel, termal otel, spa ve devre mülklerde peloid uygulamaları sunmakta, Ortadoğu ülkeleri yanında birçok Avrupa ülkesine ihracat gerçekleştirilmektedir.

Yakaza Group, üretim için peloid ve mineral içeriği bilimsel ve resmi otoritelerce gösterilmiş Afyon Sandıklı’yı kaynak olarak kullanır. Çamur banyoları (peloidoterapi) ile ünlenmiş Sandıklı, Frigler döneminden günümüze kadar uzanan bir termal merkezdir ve Sandıklı’ya Frigler döneminde Firigya Salutari- Şifalı Frigya ismi verilmiştir. Sandıklı Ovası’nın alüvyal tabanı ile termal kaynaklar birleşince terapi (tedavi) özelliği oldukça yüksek bir çamurun ortaya çıkmasına neden olmuştur. Yaklaşık 68oC sıcaklığa sahip termal kaynak kumlu-killi toprakla birleşerek 40-45oC dolaylarında bir sıcaklığa erişir ve çamur banyolarında kullanılacak hale gelir.

Bu zengin termal kaynakların bulunduğu bölgede yer alan YAKAZA GROUP Üretim tesisleri GMP (Good Manufacturing Practices / İyi Üretim Uygulamaları) belgesi ile onaylanmıştır ve periyodik olarak resmi otoritelerce denetlenir. Ürün içerikleri; Sağlık Bakanlığı, Atom Enerjisi Kurumu, Valilik ve Halk Sağlığı Müdürlüğü’nde yapılan analizlerce onaylanmıştır ve “Sağlık Bakanlığı-Peloidlerin Üretimi ve Satışı Hakkındaki Tebliği”ne uygunluğu belgelidir.

 


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version