SON TV

2019 Şampiyonlar Ligi final Tottenham-Liverpool maçı şifresiz yayınlanacak! 2019 Şampiyonlar Ligi Final maçı saat kaçta, hangi kanalda?

2019 Şampiyonlar Ligi Final maçı, 1 Haziran Cumartesi günü İspanya'nın Madrid kentinde oynanacak. İngiliz ekipleri Tottenham ve Liverpool, 2019 Şampiyonlar Ligi kupasının sahibi olmak için karşı karşıya gelecek. 2019 Şampiyonlar Ligi final Tottenham-Liverpool maçı şifresiz yayınlanacak! Peki Tottenham - Liverpool maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı yayınlanacak? İşte 2019 Şampiyonlar Ligi final Tottenham-Liverpool maçı ile ilgili detaylar...

2019 Şampiyonlar Ligi final Tottenham-Liverpool maçı şifresiz yayınlanacak! 2019 Şampiyonlar Ligi Final maçı saat kaçta, hangi kanalda?

2019 Şampiyonlar Ligi Finali’nde kozlarını paylaşacak iki İngiliz takımı Tottenham ve Liverpool kıran kırana bir mücadeleye hazırlanıyor. Futbol dünyası büyük bir heyecanla Şampiyonlar Lİgi finalini merak ediyor.

2019 Şampiyonlar Ligi finali bu sezon İspanya’da oynanacak. Atletico Madrid’in Wanda Metropolitano Stadyumu finale ev sahipliği yapacak. Peki Tottenham Liverpool Şampiyonlar Ligi finali ne zaman?

2018-2019 Şampiyonlar Ligi Finali iki İngiliz ekibi Tottenham – Liverpool’un kıyasıya mücadelesine sahne olacak.

Uzun ve zorlu geçen Şampiyonlar Ligi karşılaşmlarının ardından finalin ismi Tottenham – Liverpool olarak belirlenmişti. Tüm futbol kulüplerinin hayallerini süsleyen futbol dünyasının en prestijli kupası bu karşılaşma sonunda sahibini bulacak. Bu dev karşılaşmayı izlemek ve heyecanlı anlara ortak olmak isteyen futbolseverler 2019 Şampiyonlar Ligi finali Tottenham – Liverpool maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? sorularıyla araştırmalarını sürdürüyor. 2019 Şampiyonlar Ligi finali Tottenham – Liverpool maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? sorularıyla ilgili tüm bilgleri detaylı olarak haberimizde bulabilirsiniz. 2019 Şampiyonlar Ligi finali Tottenham – Liverpool maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? işte tüm detaylar…

2019 ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ MAÇI NE ZAMAN?

2018-19 Şampiyonlar Ligi Finali’nde iki İngiliz ekibi Madrid’de karşı karşıya gelecek.

Liverpool ile Tottenham’ı karşı karşıya getirecek 2019 Şampiyonlar Ligi final karşılaşması, İspanya’nın başkenti Madrid’de 1 Haziran Cumartesi günü oynanacak. Türkiye saati ile saat 22.00’de başlayacak maç beIN Sports Haber’den şifresiz yayınlanacak.

MUCİZELERLE FİNALE GELDİLER

Yarı finalde Barcelona’yı eleyen Liverpool, Ajax’ı kupa dışına iten Tottenham ile kozlarını paylaşacak.

TOTTENHAM LİVERPOOL FİNALİ HANGİ KANALDA?

Futbolseverler, Türkiye Saati ile 22.00’da başlayacak Tottenham Liverpool maçını beIN Sports kanalından canlı yayınla izleyebilecek.

Ayrıca beIN haber kanalından Digitürk 83’üncü kanaldan ve Kablo TV 223’üncü kanaldan şifresiz olarak yayınlanacak.

KLOPP’TAN ORUÇ AÇIKLAMASI

Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, oyuncularının oruç tutmasına karşı olmadığını ve oyuncularının dini inançlarına saygı duyduğunu söyledi.

“ONLAR HARİKA”

Alman teknik adam, Mane ve Salah’ı örnek gösterirken, “Oyuncularımın oruç tutmasıyla ilgili bir problemim yok. Oruç tutsalar da, oruç tutmasalar da harikalar. Onların dinlerine saygı duyuyorum. Bazı günler namaz kıldıkları için Mane ve Salah soyunma odasına geç geliyor. Futboldan önemli şeyler de var” ifadelerini kullandı.