Altın fiyatları ne kadar oldu? 15 Kasım 2018 cumhuriyet altını, çeyrek altın ve gram altın fiyatları

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Bugün çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Altın ons değerleri 15 Kasım günü 1.211 dolardan işlem görürken gram altın çeyrek altın fiyatları, bugün Kapalı Çarşı’da ne kadardan satılıyor?

Gram altın güne düşüşle başladı. Peki 15 Kasım 2018 bugün altın fiyatları ne kadar oldu? İşte altın fiyatları konusundaki tüm gelişmeler ve gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altını güncel fiyatları…

Geçtiğimiz aylarda dış kaynaklı döviz müdahalelerinin sonucunda dolarda başlayan yükseliş aynı şekilde altın fiyatlarına da yansımıştı. Türkiye bu zorlu süreçten yine çıkmayı başardı ve piyasalar normale döndü. 15 Kasım 2018 altın fiyatları konusundaki en güncel değerlendirmeler ve altın fiyatları…

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın fiyatlarındaki yükselişin ardından gram altın ilk tercih olarak dikkat çekiyor. Gram altın 15 Kasım Perşembe günü 212,84 TL’den alınırken 212,90 TL’den satılıyor.

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın bu sabah saatlerinde 337,75 TL’den alınırken 345,44 TL’den satılmaktadır. Aynı zamanda yastık altı birikimlerinin çoğu da çeyrek altındır.

YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Yarım altın bu sabah 673,38 TL’den alınırken 690,88 TL’den satılmaktadır.

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Tam altın fiyatları bu sabah şu şekilde; 15 Kasım Perşembe günü tam altın 1.350,99 TL’den alınırken 1.377,54 TL’den satılmaktadır. Tam altın da yatırım amaçlı olarak satın alınır aynı zamanda tam altın düğünlerde gelin ve damadın yakınları, aile fertleri ve dostları tarafından hediye edilir.

CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Cumhuriyet altını da çeyrek altın da en çok tercih edilen uzun vadeli birikim araçlarındandır. Cumhuriyet altını bu sabah 1.399,00 TL’den alınırken 1.421,00 TL’den satılmaktadır.

Uzmanlar ekonomik veriler üzerinden ABD Ekim ayı manşet enflasyon rakamı aylık yüzde 0.3, yıllık ise yüzde 2.5 ile beklentiler altında kalırken Çekirdek TÜFE’nin ise aylık yüzde 0.2 ve yıllık bazda da yüzde 2.1 ile hemen hemen beklentiler dahilinde gerçekleştiği gözlemlendi. Enflasyonun FED’in asimetrik enflasyon projeksiyonuna uyan dilimde olması, bundan sonraki atılacak adımlarda FED’İN elini güçlendirebilir. Diğer yandan Çin’de ise sanayi üretimi ve yatırımlar Ekim ayında beklentilerin üzerinde artarken Japonya’da 3. Çeyrek büyümesi, doğal felaketlerin ihracata ve turizm harcamalarına zarar vermesinin etkisi ile beklentilerin altında kaldı ve güvenli liman olarak algılanan Japon Yeni’nde değer kayıpları görüldü, açıklamalarında bulundu.

 


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version