Ankara 2 Nolu Baroda Genel Kurul heyecanı

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Cemil Bilsel Konferans Salonu’nda 1 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak Ankara 2 Nolu Barosunun 1. Olağan Genel Kurulu 10.00-17.00 saatleri arası toplanacak ve Baro Organları seçimi 2 Ekim 2022 Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacak.

Gerekli çoğunluğun oluşmaması halinde ise aynı yer ve aynı saatlerde; 8 Ekim 2022 günü Genel Kurul toplanacak, Baro Organları seçimi ise 9 Ekim 2022 günü yapılacak.

Önceki seçimde başkanlığı bir oyla kaybeden ancak baro yönetim kurulunun 7’sini, denetim kurulunun tamamını, disiplin kurulunun tamamını alan Avukat Mustafa Semiz’in bu seçime çok daha güçlü gireceği konuşuluyor.

Av. Semiz bir önceki seçimde 1 oyla kaybetmenin Allah’ın takdiri olduğunu, bundan gerekli dersleri çıkardıklarını belirterek yeni seçimlere çok daha güçlü gireceklerini söyledi.

2. BARO DAHA DA GÜÇLENECEK

2. Baronun kendisinin başkanlığında çok daha güçleneceğini söyleyen Semiz, meslektaşlarının kendilerinden büyük beklentilerinin olduğunu, önceki seçimlerde 25 yıllık meslek tecrübeleriyle ortaya koydukları projelerle avukatlık mesleğini hakettiği saygınlığa ulaştıracaklarını ifade etti.

BİRÇOK PROJE HAZIRLANDI

Meslektaşlarının refah ve kalkınmalarını sağlayacaklarını söyleyen Semiz, “Başkanlığım döneminde hedefim baromuzun üye sayısını ilk etapta 5 bin yapmak” dedi.

Birçok projelerinin uygulanmak üzere hazır olduğunu söyleyen Semiz, rakiplerine başarılar dilediğini, Genel Kurul’un 2 Nolu Baroya hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Genel Kurulda, mevcut başkan Eyüphan Korkmaz’ında aday olması beklenirken tek aday olarak seçimlere gidilebileceğide kulislerde konuşulanlar arasında.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version