Arda Turan ve Berkay kavgasıyla ilgili savcılık soruşturma başlattı

Ünlü futbolcu Arda Turan’ın Emirgan’da bir eğlence mekanında şarkıcı Berkay ile kavga ederek burnunu kırdığı iddiaları üzerine savcılık soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, şarkıcı Berkay’ın eşinin şikayetçi olması üzerine soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı inceleme başlattı. Olayı araştıran savcılığın önümüzdeki günlerde Arda Turan’ı ifadeye çağırabileceği öğrenildi.

Ünlü futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavga magazin gündemine bomba gibi düştü. Arda Turan ve Berkay arasında Emirgan’da yaşanan kavganın ardından ünlü şarkıcı Berkay’ın burnu kırılmış, “Arda Turan ve Berkay neden kavga etti” sorusunun yanıtı ikilinin özellikle hayranları tarafından merak ediliyor. Ünlü şarkıcının eşi Özlem Ada Şahin yaşanan gergin dakikalar ile ilgili gündeme bomba gibi düşen flaş açıklamalarda bulunmuştu. Peki Arda Turan Berkay neden kavga etti? İşte tüm ayrıntılar…

NE OLMUŞTU?

Emirgan’daki bir eğlence mekanında futbolcu Arda Turan ve Berkay kavga etti. Bu kavganın ardından son dakika gelişmeleri ardı ardına yaşanmaya başladı. Çıkan kavganın ardından ünlü şarkıcının burnu kırıldı ve eşiyle birlikte hastaneye gitti. Daha sonra ise ameliyata alınan Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’den şoke eden açıklamalar peş peşe geldi. Futbolcu Arda Turan da Instagram hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Bu gelişmelerin ardından “Arda ve Berkay neden kavga etti” sorusunun yanıtı merak edilir hale geldi.

ARDA VE BERKAY NEDEN KAVGA ETTİ?

Ünlü şarkıcının eşi Habertürk’ten Esin Övet’e açıklamalar yaparak kavganın nedenini ve eğlence mekanında yaşanan olayları tüm detaylarına kadar anlattı.

BERKAY’IN EŞİ ÖZLEM ADA ŞAHİN’İN AÇIKLAMALARI

Berkay ve eşi Emirgan’daki bir mekana eğlenmeye gittiği sırada yan masalarında Arda Turan erkek arkadaşlarıyla eğleniyordu. Berkay’ın eşi Özlem Şahin’in açıklaması şöyle: ‘Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve ‘Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın’ dedi. Ben de ‘Ne diyorsun kendine gel’ dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda’nın kulağına eğilip ‘Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşağız’ dedi.O anda bana döndü Berkay ‘Hadi eve göndereyim seni’ dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem’i göndereyim ‘konuşacağız erkek erkeğe’ dedikten sonra Arda yumruk attı. Berkay’ı kanlar içinde çıkarttılar oradan. Direk hastaneye götürdüler.’

BERKAY’IN BURNU KIRILDI!

Yaşanan kavganın ardından ünlü şarkıcının burnunun kırıldığı ve ameliyata alındığı belirtildi.
Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin, dün gece gittikleri mekanda kocası ile futbolcu Arda Turan arasında yaşanan olayları Habertürk yazarı Esin Övet’e açıkladı. Ünlü şarkıcının burnunun kırıldığı ve ameliyat olduğu belirtildi. Çıkan kavganın nedeninin Arda Turan’ın Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’e sarkıntılık ettiği iddia edildi. Kavganın ardından yıldız futbolcunun silahla hastaneye gittiği, “Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim” dediği iddia edildi.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version