Beren Saat’in yüzü bu kez gülüyor! Nedeni ise…

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ile olan evliliğinin bittiğine dair söylentilerin odağı olan Beren Saat ne zamandır kameralara gülümsemiyor, üzgün halleriyle dikkat çekiyordu. Bu kez Beren Saat kameralara gülücükler saçtı. Neşeli ve mutlu olduğu gözlenen Beren Saat’in yeni bir iş bulduğu ve çekimlere başladığı öğrenildi.

Bilindiği gibi Kenan Doğulu ile evlenmesi ardından magazin gündemine sık sık ‘boşanıyorlar’ haberleri çıkıyordu. Bu kez ciddi oldukları iddia edilen çiftin artık alyansları da çıkardıkları iddia edilmişti. Uzun zamandır objektiflere gülümsemeyen, mutsuz bir imaj veren Beren Saat bu kez kameralar karşısında bütün güzelliğiyle gülümsemesi dikkat çekti.

Spor tarzıyla İstanbul Nişantaşı’nda kameralara yakalanan Beren Saat, bu mutluluğun sebebinin sorulması üzerine şu cevabı verdi: “Artık çalışıyorum. Çekimlere gidiyorum. O yüzden çok mutluyum.”

Beren Saat’in bu mutluluğu ardından sosyal medya üzerinden yorum yapan takipçileri ve diğer kullanıcılar Beren’in artık farklı motivasyonlarının olduğunu, bu nedenle kafasına takmaması gereken durumları artık umursamadığını iddia etti. Beren Saat’in para kazanmaya başlaması ardından kendisine güven geldiğini de iddia eden sosyal medya takipçileri Beren’in artık daha mutlu olabileceği yorumlarını yaptı.

Bilindiği gibi Beren Saat uzun süredir bir proje ile ekranlara gelmedi. Son olarak bazı siyasi paylaşımları nedeniyle okların hedefi haline gelen Saat, bir süredir severlerinden ve hayranlarından televizyon ekranlarından buluşmuyordu.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version