SON TV

Beren Saat sevişti Twitter yıkıldı

İntikam dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde Beren Saat'in sevişme sahneleri damgasını vurdu.

Beren Saat sevişti Twitter yıkıldı
  • Medya
  • 06 Nisan 2013 11:32

Dizide ‘Yağmur’ karakterini canlandıran Saat’in geçen bölümdeki yatak sahnesi sosyal paylaşım sitelerinde günlerce konuşulmuştu.

“BÖYLE İNTİKAMA CAN KURBAN”
Dün akşam da Yağmur ile Emre’nin seviştiği sahnenin hemen ardından sosyal medya adeta yıkıldı. Beren Saat hayranları ve İntikam müdavimleri dizi ve sahne ile ilgili olumlu yorumlar yaparken bazı kullanıcılar kötü yönde eleştiri yaptı.

Dizinin ismine dikkat çeken kullanıcılar “Böyle İntikam’a can kurban” , “İntikam’ın da böylesi…” gibi tweet’ler attı.

KENAN DOĞULU: İZLEYEMİYORUM
Beren Saat ile fırtınalı bir aşk yaşayan Kenan Doğulu, güzel oyuncunun cesur sevişme sahnelerini izleyemediğini açıklamıştı. Doğulu konuyla ilgili olarak “Onca ünlü sevgilim oldu, dergilere seksi pozlar veriyorlardı. Hiçbirini zerre kadar kıskanmadım. Ama bu kez farklı. İtiraf edeyim ki ben Beren’i çok kıskanıyorum. İyi biliyorum ki o bir profesyonel. İşine saygı duyuyorum. Yine de kıskançlık damarlarım kabarıyor işte. Böyle bir şey ilk kez başıma geliyor. Bu yüzden sevişme sahnelerini izlememeye çalışıyorum” ifadelerine yer vermişti.

Kenan Doğulu’nun bu açıklamalarının üzerinden kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen Beren Saat’in yeniden yatağa girmesi dikkat çekti.

ETİKETLER: