Dolandırıcılar BMW marka aracı işte böyle çaldı

Dolandırıcılar BMW marka aracı işte böyle çaldı

Dolandırıcılar BMW marka aracı işte böyle çaldı

ÖZEL HABER – Semih BİŞKİN / Dolandırıcıların yaptığı yöntem ‘bu kadarda olmaz’ dedirtti. Daha önce bir çok kişiyi bu yöntemle dolandırarak mağdur bıraktıkları öğrenilen araba hırsızları bu kez bir vatandaşın iyi niyetinden faydalanarak BMW marka otomobili alarak kayıplara karıştı ve bununla da kalmadılar.

HEM ÇALDILAR HEM SATTILAR

Orjinal plakası 34 TT 8300 olan ve sahibi Cemil Çelik olduğu öğrenilen BMW markalı araç için dolandırıcılar harekete geçti. Çelik’in bir anlık iyi niyetinden faydalanan araç dolandırıcıları önce üstlerine geçirdiler, sonra plakayı değiştirdiler ve başka bir kişiye sattılar.

PLAKASINI DA DEĞİŞTİRDİLER

Aracın asıl sahibi olan Cemil Çelik’ten alınan bilgilere göre, otomobil hırsızları kendisinin bir anlık iyi niyetinden faydalanarak üstlerine geçirdiler. Daha sonra 34 TT 8300 olan aracın plakasını 34 JM 8759 olarak değiştirdiler ve bir başkasına sattılar. Aracın asıl sahibi olan Çelik yaptığı açıklamada; Bir anlık iyi niyetimi suistimal ettiler, şahısların adreslerine kadar elimde bilgi var fakat herhangi birşey yapamıyorum. Polis ve savcılığa suç duyurusunda bulundum, şahıslar iyi niyetimden faydalanarak çaldıkları aracı bir başkasına satmış. Bir kuruş bile alamadan böyle bir mağduriyet durumunun içindeyim güvenlik güçlerimizden konuyla ilgili yardım bekliyorum. Vatandaşlarımız da aracı gördükleri yerde polise ihbar ederlerse bulunması daha kolay olacak’ dedi.

Güvenlik güçlerinin yapılan şikayet üzerine aracı heryerde aradığı, dolandırıcıların ise nerede olduğu tespit edilmeye çalışılıyor.

İŞTE O ARAÇ;


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version