SON TV

Tatile gidecekler bu habere dikkat!

Bir yılın yorgunluğunu atmak,huzur içinde bir tatile çıkmak isteyenler bu habere dikkat edin.

Tatile gidecekler bu habere dikkat!

ÖZEL HABER – Altınoluk Akçay Ayvalık beldelerinde Gezi Parkı eylemleri sebebi ile yapılan gösteriler tatilcileri ve esnafı çileceden çıkardı. Özellikle Altınoluk’un CHP’li belediye başkanının önderlik ettiği hergün yapılan yürüyüşler yüzünden Altınoluk’a gidecek olan bir çok kişi Altınoluk Akçay ve Ayvalık beldelerine gitmekten vazgeçti.

Alınan bilgiye göre tatilciler her akşam tencere tava ile yapılan gürültü kirliliği sebebi ile Altınoluk’dan kaçmaya başladılar. Hastaların rahatsız olduğu çocuklarını uyutamadıkları balkonlarda oturmadıklarını söyleyen tatilciler Altınoluk Akçay Ayvalık’ı terk etmeye başladılar. Esnaf çileden çıkmak üzere, bu olaylardan iflas derecesine gelen esnafsa Malatya’dan gelip Belediye Başkanı olan CHP’li Hasan ÖZPOLAT’a büyük tepki gösteriyorlar.

Başkanın gösterileri desteklemesi sebebi ile beldenin turizm konusunda çok kötü yerlere geldiğini marjinal gurupların gösterileri yüzünden otel ve tatil rezervasyonlarının tamamen iptal edildiğini belirten Balıkesirin Altınoluk halkı artık beldelerinde kendi halkından bir belediye başkanı görmek istediklerini yabancı bir başkan istemediklerini durumun beldelerine çok zararlar vediğini işyerlerinin iflas düzeyine geldiğini belirtiyor. Akçay ve Ayvalık esnafıda göstericilerden bıktıklarını tatile gelenlerin tatillerinin zehir olduğunu belirterek tepkilerini ortaya koyuyorlar.

ETİKETLER: