SON TV

Feryal Gülman’dan 200 milyon TL’lik ‘ihanet’ davası

Cemiyet hayatının gözde isimlerinden Feryal Gülman, kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi Kemal Gülman'a 200 milyon TL'lik boşanma davası açtı.

Feryal Gülman’dan 200 milyon TL’lik ‘ihanet’ davası

Sosyetenin tanınan simaları Feryal Gülman ve Kemal Gülman’ın evliliğini ‘ihanet’ bitirdi. Feryal Gülman, açtığı boşanma davasında 81 yaşındaki eşinin kendisini aldattığını öne sürdü.

SEVGİLİSİNDEN 59 YAŞ BÜYÜK

Gülman’ın avukatları tarafından mahkemeye sunulan boşanma davasının dilekçesinde, “Müvekilimiz Feryal Gülman, 21 yıllık eşi Kemal Gülman’ın sadakat yükümlülüğüne aykırı davranışları ve zinası nedeniyle ani ve sürpriz bir biçimde bitirme kararı almıştır” denildi.

200 MİLYON TL TAZMİNAT

Milliyet’te yer alan habere göre, Eşi Kemal Gülman’ın 22 yaşında Tuluğ Bolverdi isimli genç kızla birlikte olduğunu söyleyen Feryal Gülman, 100 milyon maddi ve manevi olmak üzere toplamda 200 milyon TL’lik tazminat istedi. Gülman, ayrıca eşinden aylık 200 Bin TL, 17 yaşındaki oğlu Aslan için ise ayrıca 25 Bin TL’lik nafaka talebinde bulundu. 2005 yılında Shery Şahnavaz’dan boşanan Ceyla Gölcüklü, 140 milyon TL tazminat almıştı. Gülman tazminatla Gölcüklü’nün rekor tazminatını gölgede bıraktı.

DÜĞÜNÜ BEKLEDİ

Aldatıldığını, bir buçuk ay önce öğrendiğini söyleyen Gülman, “Kemal’in oğlu Lemi, Ece Özbek’le evlendi. Düğün olduğu için mahkemeye başvurmadım, bekledim. İnsanları düğün arifesinde olduğu için üzmek istemedim. Uzun zamandır 22 yaşında bir genç kızla beraberlermiş. Öğrendiğim günden beri kan kustum. Kızla mesajlaşmalarını gördüm.

Buluşmalarını yakaladım. 17 yaşında bir oğlum var, ben bunu haketmedim. Öğrenince şok oldum. Herhalde kızı görünce kendisini 30 yaşında hissetti. Kemal’le konuştum ama aldattığını kabul etmedi. Kemal, ‘Kendimi 30 yaşında hissediyorum’ diyordu. Çok üzgünüm” dedi.

DÜNYANIN EN PAHALI AYRILIKLARI

ABD merkezli haber sitesi Business Insider’ın hazırladığı listeye göre, dünyanın en yüksek bütçeli ilk üç boşanma davasının mimarları şöyle:

1- Alec-Jocelyn Wildenstein: 2.5 milyar dolar (4.8 milyar TL)

Fransız iş adamı Alec Wildenstein eşi Jocelyn’den 1997 yılında 2.5 milyar dolar (4.8 milyar TL) ödeyerek boşandı.
2- Rupert-Anna Murdoch: Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch eşi Anna’da boşanmak için 1.7 milyar dolar (3.2 milyar TL) tazminat ödedi. Murdoch çifti 32 yıldır evliydi. 1999’daki boşanmadan 17 gün sonra Rupert Murdoch Wendi Deng ile evlendi.

3- Bernie-Slavica Ecclestone: 2008’de 1.2 milyar dolar (2.3 milyar TL) Formula 1 patronu Bernie Ecclestone eşi Slavica’dan boşanmak için 1.2 milyar dolar (2.3 milyar TL) tazminat ödemek zorunda kaldı.

ETİKETLER: