Berdan Mardini’nin suç duyurusu kabul edilmedi

Berdan Mardini'nin suç duyurusu kabul edilmedi

Berdan Mardini'nin suç duyurusu kabul edilmedi

Ünlü arabesk sanatçısı Berdan Mardini, Kanaltürk Tv’de yayınlanan Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt’ın sunuculuğunu yaptığı “2. Sayfa” adlı programda kendisine babalık davası yüzünden hakarette bulunulduğu gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Ancak savcı, suç duyurusuna konu edilen iddiaların davaya yeterli olmadığı gerekçesiyle Dağıstanlı ve Yüksel hakkında takipsizlik kararı verdi.

GÜNDEMİ SARSAN İKİLİ KARŞI KARŞIYA

Herşey Eylül ayında Kanaltürk’te yayınlanan ‘2. Sayfa’ adlı magazin programında başladı. Programın iki sunucusu Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt, Berdan Mardini’yi konuk olarak programa davet ettiler. Ancak ünlü şarkıcının karşı koltuğuna konuk olarak babalık davasında karşı karşıya geldiği Yeliz Erçin’in oturtulmasıyla olanlar oldu.

BÖYLE BİR ADAMIN SOYADINI ALMAK HAKSIZLIK

Daha önce çocuk aldırma davasında gündeme gelen ikili aynı programda konuk olarak yer alınca olaylar kaçınılmaz oldu. Programın işleyişinde konuşmaların eski babalık davasına gelmesiyle Yeliz Erçin, Berdan Mardini’ye yönelik olarak ‘Böyle bir adamın soyadını almak çok büyük bir haksızlık değil mi? Babalıkları DNA testiyle zorunlu olarak kabul etmek bence babalık değil’ ifadelerinde bulunmuştu.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Yaşanan bu olaydan sonra ünlü şarkıcı Berdan Mardini, kendisine yayın yoluyla hakaret edildiği gerekçesiyle programın iki sunucusu Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

KOVUŞTURMAYA YER YOK

Başlatılan soruşturma kapsamında iki sunucu alınan ifadelerinde babalık davasında ikiliyi takip ettikleri ve gündemde sık sık bu tarz olaylara rastlandığı gerekçesiyle ikiliyi programa davet ettiklerini belirttiler. Yapılan incelemelerde ve alınan ifadelerde şikayete konu olan programda Mardini’ye yönelik eleştirilerin dozunun aşılmadığı, kamuoyunda sanatçıyı küçük düşürücü ifadelerin kullanılmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version