Öldürülen Azeri işadamı gazeteci Sevil Nuriyeva’nın kocası çıktı

İstanbul’da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen tanınmış Azeri işadamı İtimat İsmailov’un Star Gazetesi yazarı Sevil Nuriyeva’nın kocası olduğu öğrenildi. Tetiği çeken ve Eski albay olduğu öğrenilen katil ise her yerde aranıyor.

SON.TV/ÖZEL HABER

Ünlü işadamına saldırı olayı Azeri İşadamının Şenlikköy Mahallesi Florya Asfaltı 63 numaralı binadaki ofisinde saat 21.00 sularında meydana geldi.

Başından 2 ve kalbinden 1 mermi ile yaralanan işadamı kaldırıldığı özel bir hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İşadamının yakınları ve sevenleri hastaneye akın etti.

İSTANBUL POLİSİ ALARMDA!

Silahlı saldırıyı Azerbaycan uyruklu 1955 Doğumlu Gozal Demirof’un gerçekleştirdiği iddia edildi. İkilinin akşam saatlerinde ünlü işadamının ofisinde buluştukları, ikili arasında alacak verecek yüzünden tartışma çıktığı, saldırının da bu tartışma sonrasında meydana geldiği kaydedildi. Şüphelinin olay yerinden kaçarak aracını Beşiktaş’ta yolda terkettiği öğrenilirken, saldırganın yakalanması için İstanbul Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği dedektifleri anlık operasyon başlattı.

AZERİ GAZETECİNİN EŞİ

Bu arada saldırıda vefat eden işadamı İtimat İsmailov’un Star Gazetesi Yazarı Sevil Nuriyeva ile evli olduğu öğrenildi. Nuriyeva da eşinin cenazesinin kaldırıldığı hastaneye geldi. Genç kadının gözyaşlarına boğulduğu ifade edildi.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version